Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Συντήρηση ασφαλτοστρωμένων δρόμων

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να κλείσει τις λακκούβες που υπάρχουν στους δρόμους όλων των χωριών. Έτσι στα πλαίσια της συντήρησης ασφαλτοστρωμένων  δρόμων ο Δήμος, με δικό του προσωπικό μέχρι σήμερα 17-09-2015, έχει πραγματοποιήσει εργασίες στα παρακάτω χωριά: Νέα Μουδανιά, Νέα Ποτίδαια, Άγιο Μάμα, Άγιο Παντελεήμονα, Ζωγράφου, Νέα Πλάγια, Νέα Ηράκλεια, Λάκκωμα, Νέα Γωνιά, Νέα Καλλικράτεια, Νέα Σύλλατα και θα συνεχίσει και στα υπόλοιπα χωριά όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Σύντομα θα αρχίσει και το έργο Συντήρησης Ασφαλτοστρωμένων Δρόμων που θα αφορά τους επαρχιακούς δρόμους που συνδέουν μεταξύ τους χωριά και οικισμούς.

Επίσης θα έπρεπε να επισημάνουμε ότι σε ορισμένα χωριά, που γίνονται έργα αλλαγής δικτύων ύδρευσης ( Σήμαντρα, Πορταριά, Νέα Τένεδο, Νέα Τρίγλια, Νέα Φλογητά, Παραλία Διονυσίου ) και αποχέτευσης ( Νέα Πλάγια, Νέα Φλογητά, Σήμαντρα, Νέα Τρίγλια ) θα πρέπει αναγκαστικά όλοι μας να κάνουμε υπομονή προκειμένου να τελειώσουν αυτά τα σημαντικά έργα υποδομής για τον τόπο μας. Τα παραπάνω έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι μέσω ΕΣΠΑ, αντιμετωπίζουν προβλήματα χρηματοδότησης και για αυτό το λόγο έχουν σταματήσει ή συνεχίζονται υποτονικά οι εργασίες. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more