Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ 

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών λειτουργεί για όγδοη συνεχόμενη χρονιά και στηρίζει οικογένειες και παιδιά που έχουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Όλη η προσπάθεια αυτή γίνεται πραγματικότητα από την βοήθεια εθελοντών καθηγητών οι οποίοι αφιλοκερδώς διακονούν με μεγάλη διάθεση αγάπης προς τα παιδιά μας.

Η διοίκηση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου απευθύνει πρόσκληση-κάλεσμα σε όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή ώστε στα δύσκολα οικονομικά χρόνια που περνάμε να στηρίξουν όσο τον δυνατόν περισσότερο τα παιδιά ώστε να αποκτήσουν εφόδια για τον μέλλον. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο χρειάζεται άμεσα καθηγητές για την Γ΄ Λυκείου και συγκεκριμένα Βιολόγους, Μαθηματικούς, Φιλολόγους και Ανάπτυξης Εφαρμογών, όπως επίσης δασκάλους και καθηγητές όλων των ειδικοτήτων (μαθηματικούς, φυσικούς, φιλολόγους κ.α.) όλων των άλλων βαθμίδων.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο της Γραμματείας: 23820 22819. (ώρες 18:00 – 21:00) 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Η διοίκηση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών και οι καθηγητές θα ήθελαν να εκφράσουν τις συγχαρητήριες ευχές στους μαθητές που προήχθησαν στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Η επιτυχία αυτή είναι καρπός μιας προσπάθειας πολλών ετών και με την συμμετοχή πολλών ανθρώπων. Ευχόμαστε ολόψυχα ο Πανάγαθος Θεός να φωτίζει τα βήματα των παιδιών σε έργα αγαθά προς δόξαν Θεού και πάντα να προοδεύουν για να είναι χρήσιμοι άνθρωποι μέσα στην κοινωνία. Εκφράζουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στους γονείς των παιδιών που τα συμπαραστάθηκαν και ήταν δίπλα τους σε όλο τον προσωπικό τους αγώνα.
Συγχαρητήρια! Καλή σταδιοδρομία και πρόοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more