Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Μικρά νέα και σχόλια της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής

ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ


·         Μετά το ρεπό λόγω εκλογών συνεχίζεται με την 2η αγωνιστική το ερχόμενο Σ/Κ η Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΧ. Σ’ αυτήν την αγωνιστική σε μια αμφίρροπη κόντρα με συναρπαστική εξέλιξη σ’ ένα μεγάλο ματς, ο ΠΟΜ υποδέχεται τον Αετό Βαρβάρας. Σ’ ένα άλλο ντέρμπυ στην Πορταριά, ο τοπικός Θερμαϊκός θα υποδεχτεί την Νίκη Πολυγύρου, δυο ομάδες που προέρχονται στην πρεμιέρα από μεγάλες νίκες. Πολύ μεγάλο το γειτονικό ντέρμπυ στο βορρά μεταξύ Απόλλων Αρναίας και ΜΚ Στρατωνίου. Γειτονικό είναι και το ματς του Ερμή Ν. Ποτίδαιας με την Τρίγλια. Αμφίρροπη και ενδιαφέροντες είναι και οι υπόλοιποι αγώνες μεταξύ Δόξα Ορμύλιας-Καλλικράτεια, της Συκιάς με τα Σήμαντρα, του Λακκώματος με τη Νικήτη και της Ιερισσού με τον Άρη Κασσανδρείας. Δεν ξέρουμε από τώρα τα αποτελέσματα των αγώνων αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι τα γήπεδα θα είναι γεμάτα από κόσμο γιατί οι αγώνες είναι ενδιαφέροντες.
·         Ξεκινάει αυτό το Σ/Κ η Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΧ με την πρώτη αγωνιστική στον Β’ και Ν’ Όμιλο. Για να έχει ο κόσμος μια εικόνα σε τι κατάσταση είναι οι ομάδες καλό θα ήταν να παραθέσουμε αποτελέσματα φιλικών αγώνων για να δούμε πως κινήθηκαν και τι έκαναν στην προετοιμασία:

                        ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φώκαια- Κασσάνδρα 1-0
Πορταριά-Φλογητά 3-1
Σήμαντρα-Αγ. Παντελεήμονας 5-0
Διονυσίου-Καλύβες 6-2
Φώκαια-Διονυσίου 3-2
Αγ. Νικόλαος-Όλυνθος 3-1
Αγ. Παντελεήμωνας-Κρήνη 1-1
Αγ. Παντελεήμονας-Καλύβες 2-0
Διονυσίου-Κρήνη 2-1
Φώκαια-Κρήνη 3-1
Όλυνθος-Σήμαντρα 1-2
Βραστά- Βάβδος 1-4
Αγ. Αντώνιος-Γαλάτιστα 1-1
Ελπίδα Πολυγύρου-Γαλάτιστα 1-1
Δόξα Καλυβών-Ελπίδα 1-2
ΑΕ Ποντίων Πετραλώνων-Φλογητά 7-3

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βαρβάρα-Παλαιοχώρι 3-0
Νεοχώρι-Ταξιάρχης 1-2 & 0-1
Παλαιοχώρι-Στρατώνι 0-1
Βασιλικά-Στάγειρα 3-6
Βαρβάρα-Παλαιόχωρα 3-0
Παλαιοχώρι-Στανός 2-1
Βαρβάρα-Στάγειρα 2-2
Ταξιάρχης-Βραστά 6-1
Νεοχώρι-Βαρβάρα 0-6
Αγ. Πρόδρομος-Δουμπιά 1-5
Παλαιοχώρι-Αρναία 1-2

Είναι και άλλοι φιλικοί αγώνες αλλά αυτοί είναι πιο κύριοι.

·         Οι ομάδες της Β’ Κατηγορίας ενισχύθηκαν μεταγραφικά άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο. Έχουμε νεοφώτιστες ομάδες σ’ αυτήν την κατηγορία.
·         Στον Ν’ Όμιλο, την Δόξα Καλυβών, την Μεταμόρφωση και την Αναγέννηση Βάβδου και στον Β’ Όμιλο τον ΠΑΟ Δουμπιών, την Νέμεση Συκιάς και τον Ηρακλή Μ. Παναγίας.
·         Ήταν να παίξουν στην Β’ Κατηγορία τα Πλάγια, το Πευκοχώρι και η Σκιώνη αλλά δεν κατεβαίνουν  ενώ θα αρχίσουν με αρνητική βαθμολογία κάποιες ομάδες.
·         Φαβορί για την άνοδο είναι λίγο-πολύ γνωστά. Περιμένουμε να επιβεβαιώσουμε αγωνιστικά με τις αποδόσεις των ομάδων μέσα στο γήπεδο και από εκεί και πέρα ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει.
·         Στον Νότιο Όμιλο : Μαρμαράς-Γαλάτιστα, Μεταμόρφωση-Φλογητά, Πετράλωνα-Άφυτος, Βάβδος-Αγ. Παντελεήμονας, Φούρκα-Καλύβες, Φώκαιες –Διονυσίου και Όλυνος-Κρήνη
·         Βόρειος Όμιλος: Ταξιάρχης-Σάρτη, Παλαιοχώρι-Γομάτι, Δουμπιά-Μ. Παναγία, Αγ, Νικόλαος-Στανός, Ελπίδα Πολυγύρου-Χολομών Ρ.Π., Μεταγγίτσι-Νεοχώρι, Στάγειρα-Νέμεσις Συκιάς
·         Το μεθεπόμενο Σ/Κ θα αρχίσει και Γ’ Κατηγορία με ενδιαφέροντες αγώνες

Αυτά για σήμερα με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής. Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με πολλά νεότερα!

Για το «Θέμα» της Χαλκιδικής
Μανώλης Μαστρωμανώλης

Τηλ. Επικοινωνίας: 6971566367

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more