Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Διονύσης Σταμενίτης: «Τώρα πάμε πάλι την Ελλάδα μπροστά. Βάζουμε την Πέλλα μπροστά»
«Αγαπητοί μου συμπολίτες, 
Αγαπητές μου συμπολίτισσες, 

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου κρίνεται αν η χώρα μας θα διασφαλίσει οριστικά και χωρίς κραδασμούς την ευρωπαϊκή της πορεία και προοπτική ή αν θα βυθιστεί ακόμα περισσότερο στην αστάθεια και την αβεβαιότητα που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Οι προηγούμενοι 7 μήνες ήταν καταστροφικοί για την πατρίδα μας. Πολλά χάθηκαν. Αποδείχτηκε περίτρανα ότι τα προβλήματα δεν λύνονται µε ευχολόγια, µε ψέµατα, µε πορείες και µε δημοψηφίσματα. Λύνονται µε σταθερότητα, συνεργασία, σχέδιο και δουλειά. Με ειλικρίνεια και προοπτική.

Εµείς είµαστε αποφασισμένοι να πάµε πάλι την Ελλάδα µπροστά, µε ενωµένους όλους τους Έλληνες. Δεν πρόκειται να αφήσουµε την Πατρίδα µας να συνεχίσει την καταστροφική πορεία που επέλεξαν για αυτήν ο κ. Τσίπρας και οι συγκυβερνώντες του. Γιατί είµαστε η πολιτική δύναµη που βάζει πάνω από οποιοδήποτε κοµµατικό συµφέρον, το συμφέρον της Πατρίδας και του Έθνους. Βάζουμε πάνω από όλα το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον. 

Η Νέα Δημοκρατία έβαλε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια και την κράτησε στην Ευρωζώνη, σηκώνοντας τεράστιο πολιτικό κόστος. Αποδείξαµε ότι είµαστε η δύναµη της ευθύνης, της συνέπειας και της ενότητας. 

Τώρα πια οι ψηφοφόροι της Ελλάδας και της Πέλλας ξέρουν ποιος τους είπε ψέματα και ποιος πήγε την Ελλάδα πίσω. Ξέρουν ποια πολιτική δύναμη μπορεί να εγγυηθεί ότι την επόμενη μέρα των εκλογών η χώρα θα έχει κυβέρνηση, που θα είναι αποφασισμένη να λύσει τα προβλήματα που μας ταλανίζουν και να βάλει τέλος στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια. 

Για αυτό σας καλώ να στηρίξουμε τη Νέα Δημοκρατία και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και να δώσουμε, όλοι μαζί, τον αγώνα για πολιτική σταθερότητα, συνεργασία, ειλικρίνεια και προοπτική. Για να μπορέσουμε σε ένα υγιές και οικονομικά ασφαλές πλαίσιο να διεκδικήσουμε περισσότερα για τον τόπο μας, τον Νομό μας που όλοι αγαπάμε. 

Αυτοί μας γύρισαν πίσω. Τώρα πάμε την Ελλάδα μπροστά. Βάζουμε την Πέλλα μπροστά!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more