Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Γκιρτζίκης: «Οπωσδήποτε προπονητή ως τις 13 Νοέμβρη»

Τι είπε για Σούστερ


Γκιρτζίκης: «Οπωσδήποτε προπονητή ως τις 13 Νοέμβρη»

Αθήνα
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με την Ουγγαρία στην υπόθεση του Μπερντ Σούστερ η οποία ναυάγησε, ενώ ξεκαθάρισε ότι μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, στο φιλικό με το Λουξεμβούργο, η Εθνική θα έχει βρει προπονητή.

«Χαίρομαι που η ομάδα κέρδισε και έκανε χαρούμενους τους φιλάθλους. Σίγουρα έκλεισε μια μαύρη σελίδα. Όμως στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν και δεν θα είμαστε παρόντες στο Euro της Γαλλίας. Έκανα επαφές με αξιόλογους προπονητές, αλλά δεν καταλήξαμε κάπου.

Με τον κύριο Σούστερ έγινε συμφωνία την προηγούμενη βραδιά, πήγα την πρόταση στο Δ.Σ αλλά δυστυχώς ο μάνατζερ του είπε ότι δεν ισχύουν αυτά αλλά άλλα. Δεν τον τιμάει αυτό, όπως δεν τον τιμάει ότι την άλλη μέρα έστειλε email και είπε... ναι συμφωνούμε. Εγώ όμως είπα ότι η εμπιστοσύνη χάθηκε! Συνεχίζουμε τις επαφές και με βάση τα οικονομικά μας.

Μην ξεχνάτε ότι πληρώνουμε κι έναν άλλο προπονητή! Δεν μπορώ να προδικάσω αυτό που λέω. Πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε προπονητή έως τις 13 Νοέμβρη, στο φιλικό με το Λουξεμβούργο. Κάνεις διαπραγμάτευση αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Υπάρχουν μάνατζερ που σέρνουν από την μύτη προπονητές. Είναι άξιοι της μοίρας τους».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more