Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Γιάννης Σηφάκης: Παρέμβαση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για προβλήματα Ομάδων Παραγωγών της Πέλλαςhttp://www.pellanet.gr/gallery/sissy/Sifakis.jpg
Ο Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με τον Νίκο Βάγια, διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και τον Αλέξη Μπακούρο, σύμβουλο του Υπουργού, για σημαντικά προβλήματα Ομάδων Παραγωγών της Πέλλας. Μαζί του ήταν και οι εκπρόσωποι των Ομάδων Παραγωγών Κύρου «Μέγας Αλέξανδρος» και Αρχαγγέλου Αλμωπίας. Τα προβλήματα αφορούν σε επιχειρησιακά προγράμματα που είχαν ενταχθεί οι Ομάδες παραγωγών στο παρελθόν.
Ο βουλευτής τόνισε την σημασία της ενίσχυσης των υφιστάμενων Ομάδων Παραγωγών στην Πέλλα που μαζί με τις Ομάδες Παραγωγών που θα συσταθούν με τον νέο συνεταιριστικό νόμο (που θα κατατεθεί στη Βουλή για ψήφιση το αμέσως επόμενο διάστημα) θα πρωτοστατήσουν στην απόλυτα αναγκαία οργάνωση των αγροτών στην Πέλλα.
Από πλευράς Υπουργείου υπήρξε πολύ καλή ανταπόκριση στα αιτήματα των Ομάδων Παραγωγών και δόθηκε η υπόσχεση της άμεσης εξέτασης τους το επόμενο δεκαπενθήμερο μετά κάποιες σημαντικές  διοικητικές αλλαγές που ετοιμάζονται σε οργανισμούς του Υπουργείου.         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more