Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Καθημερινά αντικείμενα που είναι πιο βρώμικα από την τουαλέτα


uergaf1.jpg
θεωρεί κανείς ότι το κάθισμα της τουαλέτας είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο του σπιτιού, αλλά οι ειδικοί στρέφουν τη προσοχή μας και αλλού, σε άλλα φαινομενικά «αθώα» πράγματα που χρησιμοποιούμε κατά κόρων.
Τα πινέλα του μέικ απ
uergaf2.jpg
Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου Metropolitan, βακτήρια μπορούν επίσης να παραμονεύουν και στα καλλυντικά που έχουν λήξει ή όχι. Οι ερευνητές μελέτησαν πέντε διαφορετικά προϊόντα και βρήκαν έξι διαφορετικά είδη βακτηρίων. Για να το αποφύγετε αυτό, φροντίστε να πλένετε καλά τα βουρτσάκια και να καθαρίζετε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, το σετ μακιγιάζ.
Το καπάκι της τουαλέτας
uergaf1.jpg
Τη στιγμή που πιθανότατα είστε απασχολημένοι με το κάθισμα της τουαλέτας, μάλλον ξεχνάτε το καπάκι αυτής, πάνω στο οποίο «κολυμπάνε» βακτήρια.
Τα κινητά τηλέφωνα
uergaf3.jpg
Το 75% των Βρετανών, έχει παραδεχτεί ότι χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο και στην τουαλέτα. Μάθετε ότι η οθόνη ενός smartphone έχει μέχρι και 10 φορές περισσότερα βακτήρια από το κάθισμα της τουαλέτας.
Σφουγγαρίστρες
40520.jpg
Αν και καθαρίζετε με αυτές το πάτωμα, μάθετε ότι μάλλον απλώνετε περισσότερη βρωμιά παρά την απομακρύνετε. Τα βακτήρια «μπλέκονται» στη σφουγγαρίστρα και στη συνέχεια τα μεταφέρουμε και στο πάτωμα.
Τα πλαϊνά των φούρνων
Όσοι δεν διαθέτουν εντοιχισμένες κουζίνες, τα πλαϊνά των φούρνων είναι γεμάτα με υπολείμματα τροφών. Φροντίστε, να καθαρίζετε τακτικά τα σημεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more