Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ξαφνική πρεμούρα των Τούρκων για συλλήψεις στα σύνορα

synoratoyrkia

Εκτός από Τζιχαντιστές συλλαμβάνουν και μικρά παιδιά!
Στην πρεμούρα τους να αποδείξουν πως κάνουν δουλειά ενάντια στην τρομοκρατία και το μεταναστευτικό οι Τούρκοι μαζέυουν όποιον βρουν.
Έτσι λοιπόν Τούρκοι στρατιώτες συνέλαβαν 23 ύποπτους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, καθώς και 21 παιδιά που επιχειρούσαν να περάσουν τα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία, ανακοίνωσε την Κυριακή ο τουρκικός στρατός.

Οι ύποπτοι, οι εθνικότητες των οποίων δεν αποκαλύφθηκαν, συνελήφθησαν το Σάββατο, ενώ επιχειρούσαν να εισέλθουν στην Τουρκία από τη Συρία περνώντας από την περιοχή του Ελμπεϊλί, στην επαρχία του Κιλίς (νοτιοανατολικά).

«Είκοσι τρεις ύποπτοι ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Νταές συνελήφθησαν μαζί με 21 παιδιά» ανέφερε ο στρατός σε ανακοίνωσή του.

Όλα αυτά φυσικά συμβαίνουν μόνο αφού η Τουρκία κλήθηκε από τους δυτικούς συμμάχους να πολλαπλασιάσει τις προσπάθειές της για να σταματήσει τη ροή των τζιχαντιστών που περνούν τα σύνορά της προερχόμενοι από τη Συρία και αφού σφράγιστηκε η στρόφιγγα των χρηματοδοτήσεων ειδικά μετά την σθεναρή αντίσταση της Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more