Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Μεγάλη ανατροπή από Σόιμπλε! Μόνο αυτός θα σώσει την Ε.Ε…

simpl

Δηλώσεις υπέρ της Ρωσίας έκανε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προκαλώντας εντυπώσεις…

«Η Ρωσία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην επίλυση της σύγκρουσης της Συρίας, και ως εκ τούτου στο πρόβλημα των προσφύγων, για αυτό και απαιτείται η συνεργασία με την Ρωσία για τις ευρωπαϊκές χώρες, αν θέλουν να σταματήσουν την ροή των μεταναστών», υποστήριξε ο κ. Σοίμπλε.

Στην συνέχεια ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ δήλωσε: «οι συνέπειες των γεγονότων όσον αφορά τις επιπτώσεις της Μέσης Ανατολής στην Ευρώπη στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, και στην προσπάθεια επίλυσης της κρίσης, απαιτούν την ένωση των δυνάμεων των πιο ισχυρών χωρών του κόσμου, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία».

Προφανώς η «βλάβη» που έχει υποστεί η Καγκελαρία της Γερμανίας, από την εισροή μεταναστών είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση που ξεπροβάλλει στην Κίνα, οπότε διστακτικά η «ισχυρή» χώρα της Ευρώπης, προσπαθεί εξομαλύνει τις σχέσεις με την Ρωσία. 

«Η ευρωπαϊκή στρατηγική για την Μέση Ανατολή και την Αφρική χωρίς τον Πούτιν είναι αδιανόητη, όσο και χωρίς τις ΗΠΑ.» , δήλωσε επίσης ο Γερμανός πολιτικός.
Σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr, ο κ. Σόιμπλε ετοιμάζει ένα σχέδιο ώστε να διακοπούν οι οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ως ένδειξη καλής θελήσεως και αλληλεγγύης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more