Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Όλη η Ελλάδα στους δρόμους!

ap
Ο κόσμος εναντιώνεται στις νέες ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού αρκετές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις κατά του νέου ασφαλιστικού, έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη 21 Ιανουαρίου.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί σε συμμετοχή στον αποκλεισμό του υπουργείου Εργασία, όλα τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου, των ΔΣ των Ομοσπονδιών και Σωματείων και γενικότερα τα συνδικαλιστικά στελέχη.
Επομένως κηρύχτηκαν για σήμερα, δίωρες στάσεις εργασίας, από τις 12 μ.μ. έως τις 2 μ.μ., ή από τις 2 μ.μ. έως τις 4 μ.μ.
Ταυτόχρονα έχει κηρυχτεί παναττική στάση εργασίας στους δήμους, από τις 11 έως και τη λήξη της πρωινής βάρδιας, από την ΠΟΕ-ΟΤΑ. Στις 12 το μεσημέρι, η ΠΟΕ- ΟΤΑ έχει οργανώσει μηχανοκίνητη πορεία έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, επί της πλατείας Καραϊσκάκη προς το κέντρο της Αθήνας.
Επίσης ίδια ώρα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα Προπύλαια αλλά και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Εργασίας και τη Βουλή, από επιστημονικούς φορείς. Στάση εργασίας από τις 11π π.μ. έως τις 2 μ.μ. έχουν κηρύξει οι γιατροί όλης της χώρας, που εργάζονται στο Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα.
Τέλος, επισημαίνεται ότι σήμερα είναι δεύτερη μέρα των απεργιακών κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, ενώ στις 11 π.μ. θα συγκεντρωθούν στο λιμάνι του Πειραιά, οι ενεργεία αλλά και οι συνταξιούχοι ναυτεργάτες του, προκειμένου να πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more