Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Παγκόσμια λύση μέσω της Ελλάδας ανακοινώνει ο Σόρος - Προ των πυλών σχέδιο χρηματοδότησης της ΕΕ από την «μητρική εταιρεία»


Ο παγκοσμιοποιητής και χρηματοδότης πολλών υπόπτων ΜΚΟ, George Soros, ανακοινώνει πως η Ελλάδα αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για την Ευρώπη, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Bloomberg από το Νταβός.

Για να παρουσιάσει μάλιστα την κατάσταση ως αδιέξοδη, αναφέρει πως το ελληνικό πρόβλημα δεν έχει λύση, καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και είναι χάλια. Μάλιστα έκανε αναφορά και στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.
«Βρίσκεται (η Ελλάδα) στο "σημείο βρασμού", μπορείτε να το δείτε στο πρόσωπο του Τσίπρα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Χαρακτηρίζοντας την κατάσταση στην Ελλάδα ως αδιέξοδη, επιδιώκεται η όποια «λύση» δοθεί στο ελληνικό πρόβλημα να παρουσιαστεί στον υπόλοιπο κόσμο ως «τρομερή επιτυχία» και επομένως να εφαρμοστεί παγκοσμίως, καθώς εδώ, ως γνωστόν, είμαστε τα «πειραματόζωα της παγκόσμιας διαπλοκής.
Σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τώρα, εκτίμησε ότι «καταρρέει» προσθέτοντας ότι «αυτή είναι η ώρα για να έχεις μια μεγάλη πρωτοβουλία, ένα σχέδιο Μάρσαλ».
Το σχέδιο αυτό προφανώς θα είναι η χρηματοδότηση από την μητρική εταιρεία που θα βρίσκεται πίσω από την επικείμενη παγκόσμια κυβέρνηση και θα αγοράσει όλα τα χρέη, ιδιωτικά και δημόσια, των κρατών-εθνών, έτσι ώστε όλοι να είναι... υποχρεωμένοι στο κέντρο εξουσίας με τον έναν ηγέτη στην κορυφή.
Τα λεφτά ήδη έχον μαζευτεί από τους «πράσινους φόρους» και όχι μόνο.
Και όλοι θα υμνούν τον «σωτήρα» που τους έβγαλε από το αδιέξοδο που δεν θα είναι άλλος από τον Αντίχριστο.

1 σχόλιο:

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more