Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Π. Ψωμιάδης: Το 424 αποτελεί ενεργή στρατιωτική μονάδα για τη Μακεδονία μας!

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη έκανε ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης με αφορμή δηλώσεις του πρώτου για το μεταναστευτικό και για το που θα τοποθετηθούν οι πρόσφυγες στην Θεσσαλονίκη. Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις του: 


Δήλωση μου (25/02) για τις προτάσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για τη φιλοξενία προσφύγων στους χώρους του πρώην 424, της ΥΦΑΝΕΤ και του ΟΛΘ:
«Παρακολουθώ τον κύριο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να επιμένει εδώ και μήνες για την εγκατάσταση προσφύγων στους χώρους του πρώην 424. 
Πρέπει κάποτε να καταλάβει πως το 424 παραμένει ενεργή στρατιωτική μονάδα, φιλοξενεί όλες τις στρατολογικές υπηρεσίες του Νομού Θεσσαλονίκης, το Φρουραρχείο, οδοντιατρείο, εξωτερικά ιατρεία ψυχιατρικής και φαρμακείο. Δεν πρόκειται για ένα ανενεργό στρατόπεδο,- όπως πιθανόν νομίζει- αλλά για ένα χώρο όπου είναι προφανώς αδύνατο να φιλοξενηθούν αυτοί οι δυστυχισμένοι άνθρωποι. 
Ας αφήσει λοιπόν στην άκρη το παιχνίδι των εντυπώσεων στο οποίο τόσο αρέσκεται και ας καταθέσει σοβαρές και τεκμηριωμένες εναλλακτικές λύσεις. Γιατί γνωρίζει καλά πως ούτε το Λιμάνι ούτε η ΥΦΑΝΕΤ μπορούν να υποδεχτούν κόσμο, αλλά επιλέγει τις αερολογίες για να παραμείνει στην επιφάνεια. 
Το μεταναστευτικό είναι ένα μείζονος εθνικής σημασίας ζήτημα για την Πατρίδα μας, που απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα απ’ όλους. Πόσο μάλλον δε, από αυτούς που κατέχουν δημόσια αξιώματα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more