Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ένα βήμα πριν από την κατάθεση πρότασης μομφής κατά του Σ. Σωτηριάδη βρίσκεται η αντιπολίτευση στον Δήμο Αλμωπίας

Στιγμές που πλέον μοιάζουν σαν να έρχονται από το μακρινό παρελθόν. Δημήτρης Πασόης και Δημήτρης Μπίνος αγκαλιά με τον Σίμο Σωτηριάδη να κοιτά 
Συνάντηση στελεχών μετά το πέραν της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας έγινε στην παράταξη Νέα Εποχή για την Αλμωπία με επικεφαλής τον Δημήτρη Πασόη. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν εκτός από δημοτικοί σύμβουλοι και απλά μη εκλεγμένα στελέχη του συνδυασμού. Οι εισηγήσεις που δέχθηκε ο κος Πασόης ήταν ότι θα πρέπει να κατατεθεί πρόταση μομφής η οποία θα μπει στην ημερήσια διάταξη στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο εναντίον του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Σίμου Σωτηριάδη διότι πιστεύουν πως αυτός φέρει την ευθύνη για τα ολισθήματα του Δημάρχου. Άλλωστε μετά το πέρας του Δημοτικού συμβουλίου το γραφείο τύπου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 
Κατά το τελευταίο Δ.Σ. της 22-2-2016 γίναμε μάρτυρες ενός εμετικού και αήθους παραληρήματος, πρωτοφανούς για τα δημοτικά δεδομένα της Χώρας, κατατρομοκράτησης των ΜΜΕ από τον κο Δήμαρχο . Τον καλούμε να επανέλθει στην νομιμότητα, αφήνοντας τα Μέσα Ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και έντυπα, να κάνουν απρόσκοπτα και αδέσμευτα την έγκυρη ενημέρωση που χρειάζεται ο τόπος μας.
Από το γραφείο τύπου Νέα Εποχή για την Αλμωπία
Μπάμπης Κουρτίδης υπεύθυνος τύπου

Για τη συμπεριφορά του Δημάρχου που δεν είναι η πρώτη φορά που εκτρέπεται θεωρούν ότι ευθύνεται βαρύτατα ο κος Σωτηριάδης ο οποίος θα πρέπει να αντιληφθεί τον θεσμικό του ρόλο και όχι να φέρεται πότε σαν κομματάρχης και άλλωστε να καπελώνεται από τον Δήμαρχο ο οποίος στο τελευταίο Δ.Σ. εκτελούσε και χρέη Προέδρου. Ακόμη του καταλογίζουν ευθύνες γιατί άφησε τον Δήμαρχο αλλά και τον κο Ανδρέα Κόγιο να στοχοποιήσουν και να θίξουν δημοσιογράφους καθώς και για το γεγονός ότι δεν έδωσε το λόγο στον κο Παράσχο Τσάνταλη ως πολίτη να μιλήσει ενώ παλαιότερα είχε δώσε τον λόγο σε  άλλους. Τα παραπάνω είναι μόνο μερικές από τις πολλά πατήματα που έχει συγκεντρώσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Ο κος Πασόης δεν άνοιξε τα χαρτιά του για αυτό το ζήτημα αλλά σαφώς δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους και θα μιλήσει και με τον συνδυασμό Αλλάζουμε την Αλμωπία του Δημήτρη Ασβεστόπουλου. Ο κος Πασόης έμεινε στο γεγονός ότι ο κάθε δημοτικός σύμβουλος  από οποιοδήποτε μετερίζι να μην είναι ανεπαρκής, μικρόψυχος, ηγεμονικός, αλαζόνας, προσβλητικός και απολυταρχικός  κατά βάση και κατά το πρότυπο του Λουδοβίκου ιδ'. 

                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more