Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Εντολή ΤΡΟΜΟΣ του Πούτιν! “Ελευθερώστε την Κύπρο…

ptonagjh
Πανικός έχει προκληθεί στους Τούρκους, ύστερα από την εντολή του Βλάντιμιρ Πούτιν για ελευθέρωση της κατεχόμενης Κύπρου. Μάλιστα ο Πούτιν τόνισε πως αν η Τουρκία τολμήσει να επιτεθεί στη Συρία, τότε οι Ρώσοι κομάντος θα πνίξουν στη θάλασσα τους στρατιώτες της Τουρκίας στα κατεχόμενα.
Η Ρωσία βρίσκεται πλέον με το δάχτυλο στην σκανδάλη και αναμένει το παραμικρό λάθος της Τουρκίας, προκειμένου να τη χτυπήσει. Το θράσος της Τουρκίας έχει εξοργίσει τον Ρώσο πρόεδρο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως δήλωσε ότι σε περίπτωση πολεμικών συγκρούσεων θα χτυπήσει την τουρκική Βάση Ιντσιρλίκ και τις βρετανικές Βάσεις του Ακρωτηρίου και της Δεκέλειας, που βρίσκονται στην Κύπρο.
Πλέον οι αντικατασκοπευτικές υπηρεσίες της Βρετανίας έχουν τοποθετήσει ένα σύγχρονο ραντάρ το οποίο λειτουργεί στο Τρόοδος. Το ραντάρ έχει δημιουργηθεί με βάση τα σύγχρονα πρότυπα ηλεκτρονικού πολέμου και υποκλοπών και με αυτό παρακολουθούν τις κινήσεις των Ρώσων στη Συρία. Για αυτό το λόγο θα χτυπήσει ο Πούτιν εκείνες τις Βάσεις σε περίπτωση συρράξεων. 
Όπως και να ‘χει, η Κύπρος αποτελεί σημείο στρατηγικής σημασίας για τους Ρώσους, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην εμπόλεμη Συρία. Σε περίπτωση νέων συρράξεων, οι Τούρκοι αναμένεται να χάσουν τα κατεχόμενα σε χρόνο ντε τε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more