Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Τέλος στην κοροϊδία! « Να κοπούν οι συντάξεις βουλευτών…

boulh


Το θέμα των βουλευτικών συντάξεων άνοιξε ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, βουλευτής Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο.
Στην επίκαιρη ερώτηση αναφέρεται: «η ιδιότητα του βουλευτή από τη Νομοθεσία πληρώνεται ως αποζημίωση και για όσο χρόνο διαρκεί η άσκηση του βουλευτικού λειτουργήματος και αποτελεί πρόκληση και ταυτόχρονα εύλογη η απαίτηση, η πολιτεία να ζητήσει από τους προαναφερόμενους, να επιλέξουν να λαμβάνουν μια σύνταξη ή τη βουλευτική τους ή την επαγγελματική τους».
Ο κ. Τριανταφυλλίδης συμπληρώνει: «με δεδομένη την πενταετή βασανιστική πορεία των ελλήνων πολιτών στο μονοπάτι του μνημονιακού κανιβαλισμού, το ζήτημα των βουλευτικών προνομίων εύλογα έρχεται και επανέρχεται ως η αναγκαία και επιβεβλημένη προσαρμογή των εκπροσώπων του έθνους σε όσα δραματικά ζει και βιώνει επιχειρώντας να επιβιώσει ο ελληνικός λαός».
Στην συνέχεια ο βουλευτής ζητά σχετική ενημέρωση σχετικά με το: «πόσες είναι οι διπλές και τριπλές συντάξεις που χορηγούνται σε βουλευτές και τοπικούς άρχοντες (νομάρχες, δημάρχους κοινοτάρχες)».
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση από την πλευρά του υπουργού κ. Κατρούγκαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more