Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Επίθεση κατά των αγροτών! «Ξεφεύγουν από το μέτρο να μην κλείνουν τα σύνορα...»

agrot


«Πιστεύω ότι στην περίπτωση των συνόρων και οι δικοί μας αγρότες και οι αγρότες της Βουλγαρίας πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν ορισμένα θεσμικά μέτρα που δεν επιτρέπουν αυτή τη λογική του κλεισίματος των συνόρων. Είμαστε και η Βουλγαρία και η Ελλάδα χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εντάξει η απόφαση να υπάρχει κινητοποίηση είναι μια επιλογή, αλλά τα σύνορα πρέπει να ανοίξουν. Αυτή η λογική του να κλείνουν τα σύνορα είναι λογική που ξεφεύγει από το μέτρο» δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή νωρίς το πρωί, ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Σχετικά με την συνάντηση του πρωθυπουργού με αγρότες άυριο Δευτέρα, ο υπουργός Εσωτερικών είπε: «θα γίνει μια ειλικρινής συζήτηση και η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να πείσει ότι αυτό που θα κάνει είναι μια προσπάθεια εξάντλησης όλων των περιθωρίων και των δυνατοτήτων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Οι αγρότες είναι ένας κόσμος που δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια είναι σε μία κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη διότι ποτέ δεν υπήρξε μια σοβαρή οργάνωση στον αγροτικό χώρο, ποτέ δεν υπήρξε ένα σύστημα προστασίας της παραγωγής από τον μεσάζοντα».
Ο κ. Κουρουμπλής μίλησε και για την μετακίνηση του Μανώλη Σφακιανάκη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για τον οποίο είπε: «ήταν λίγο υπερβολή και από την πλευρά του κ. Σφακιανάκη, γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι στο συγκεκριμένο χώρο κανένας δεν μπορεί να είναι μονίμως στην ίδια θέση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more