Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Το ξεκατίνιασμα του Αιώνα με πρωταγωνιστή τον Γ. Σηφάκης


Τ. Ιακωβίδου και Γιάννης Σηφάκης αντάλαξαν βαριές εκφράσεις

«Είστε η πιο διαπλεκόμενη κυβέρνηση όλων των εποχών. Πετάτε στον δρόμο όλους αυτούς τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα». 

Άγριος καβγάς ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” μεταξύ της δημοσιογράφου Τάνιας Ιακωβίδου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη και Ελένης Αυλωνίτου. Θέμα συζήτησης ήταν, όπως είναι πολύ φυσικό τις τελευταίες ημέρες σε όλες τις εκπομπές, η ψήφιση της τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον βουλευτή αν υποστηρίζει ότι τα κανάλια είναι παράνομα και ο ίδιος απάντησε “ναι”. Από εκεί και πέρα οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ τους στο κατακόρυφο, με την Τάνια Ιακωβίδου να εξοργίζεται με αυτά που άκουγε από τον Γιάννη Σηφάκη.
 
«Είστε η πιο διαπλεκόμενη κυβέρνηση όλων των εποχών. Πετάτε στον δρόμο όλους αυτούς τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Φασισταριά είστε, φασιστοειδή υποκείμενα», είπε μεταξύ άλλων η Τάνια Ιακωβίδου, ωστόσο, εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο όταν ο Γιάννης Σηφάκης της είπε “τόσο πολύ καίγεστε;”, με την ίδια να απαντάει: “Καίγομαι βρε ηλίθιε για όλους αυτούς που θα μείνουν άνεργοι”. «Ντροπή σου, ντροπή σου, υπερασπίζεσαι την ανομία και την διαπλοκή», απάντησε ο Γιάννης Σηφάκης και εκεί ο Μένιος Φουρθιώτης αναγκάστηκε να πάει σε διαφημίσεις, καθώς οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα. 


Στη συνέχεια, όμως, η Τάνια Ιακωβίδου “αρπάχτηκε” και με την Ελένη Αυλωνίτου, όταν η ίδια την διέκοψε την ώρα που μιλούσε: “Μην μιλήσεις, μην μιλήσεις, εγώ σε σεβάστηκα. Είσαι φασίστρια, είσαι φασιστοειδές. Βούλωσέ το μωρέ επιτέλους. Άντε παράτα με”, είπε έξαλλη η Τάνια Ιακωβίδου και σε εκείνο το σημείο, ο Μένιος Φουρθιώτης διέκοψε οριστικά και πήγε σε άλλο θέμα.
 
Η απάντηση του Βουλευτή
Ενδιαφέρον έχει να δούμε ποιά ήταν η απάντηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη αφού πρώτα τελείωσε η εκπομπή. Ο κος Σηφάκης δήλωσε τα ακόλουθα: 
 «Κάποιες φορές ντρέπεσαι που συμμετέχεις σε κάτι που το επίπεδο του σε υποτιμά, έτσι αισθάνθηκα σήμερα στην "εκπομπή" (καλύτερα κατιναριό) στο κανάλι Ε με τον Μάριο Φουρθιώτη. Ζητώ συγγνώμη από όλους σας, δεν είχα ιδέα που πήγαινα». 
 
Οι ευθύνες
Σαφώς και σοβαρές ευθύνες διατρέχει ο ίδιος ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Γιάννης Σηφάκης ο οποίος τον τελευταίο καιρό δεν έχει αφήσει εκπομπή για εκπομπή στα κεντρικά ΜΜΕ. Την ίδια ώρα λοιπόν που τα κατηγορεί ότι είναι διαπλεκόμενα και παράνομα με την δική του παρουσία να νομιμοποιεί. Θα πρέπει να ξέρει ο άπειρος στην πολιτική Γιάννης Σηφάκης ότι με μεγάλη ευκολία αυτά τα μεγάλα ΜΜΕ κατασπαράζουν οποιαδήποτε φωνή τους ενοχλεί. Έτσι αν δεν αλλάξει άμεσα πολιτική γραμμή και σταματήσει τις ανούσιες εμφανίσεις σου που πολλές φορές ενέχουν τον κίνδυνο να χαρακτηριστεί γλάστρα, γρήγορα ο απλός λαός της Πέλλας θα του γυρίσει την πλάτη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more