Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση στο Σεράγεβο των Συμπροέδρων της Μεικτής Διϋπουργικής Επιτροπής Οικονομικής και Τεχνολογικής Συνεργασίας Ελλάδος-Βοσνίας και Ερζεγοβίνης

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής πληροφορεί τα μέλη του ότι κατόπιν ενημέρωσης  του από τη Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Εξωτερικών της χώρας μας, στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας και της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, συναντώνται στο Σεράγεβο μεταξύ 16-17 Μαρτίου 2016, οι Συμπρόεδροι της Μεικτής Διϋπουργικής Επιτροπής Οικονομικής και Τεχνολογικής Συνεργασίας Ελλάδος-Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Αποστολής, Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Μάρδας, θα ηγηθεί ταυτόχρονα αντιπροσωπευτικής Επιχειρηματικής Αποστολής από τους κλάδους της οικονομίας που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τις θετικότερες προοπτικές για ανάπτυξη δραστηριοτήτων και ενίσχυση συνεργασιών στην Βοσνία και Ερζεγοβίνη, όπως:
-τρόφιμα και ποτά
-κατασκευές, έργα υποδομής, δομικά υλικά, ξυλεία-έπιπλα
-τουρισμός
-ενέργεια (μεταφορά, δίκτυα, ΑΠΕ), διαχείριση υδάτων/αποβλήτων

Επίσης, θα διοργανωθεί Οικονομικό και Επιχειρηματικό Συνέδριο (Business Forum) και θα προγραμματισθούν στοχευμένες συναντήσεις (Β2Β) Ελλήνων και Βοσνίων επιχειρηματιών.

Παρακαλούνται οι επιχειρηματίες-μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή, να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που επισυνάπτεται και να τη στείλουν συμπληρωμένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση sbb@mfa.gr μέχρι και την 26η Φεβρουαρίου 2016. Λεπτομέρειες για το Επιχειρηματικό Συνέδριο και τις επιχειρηματικές συναντήσεις θα αποσταλούν στις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Για επιπλέον διευκρινήσεις στα τηλέφωνα 210 3682766-0, φαξ 210 3682771.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more