Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Επίθεση του ΠΑΣΟΚ στον αντιδήμαρχο Αλμωπίας Γιώργο Σαββίδη


Με ανακοίνωση που επιτίθεται προς τον αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλμωπίας και πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Αλμωπίας Γιώργου Σαββίδη εξέδωσε η συντονιστική επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αλμωπίας με αφορμή δημοσιεύματα τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας και στα οποία ο κος Σαββίδης με την προηγούμενη ιδιότητα του έστελνε επιστολές καταγγέλοντας  διάφορες παρατυπίες κατά την άποψη του που αφορούσαν πρόσωπα τα οποία είχαν εμπλακεί με τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση: 


Δελτίο τύπου συντονιστικής  επιτροπής  ΠΑΣΟΚ δήμου Αλμωπίας

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας  στο πρόσωπο του κ.Σαββίδη , νυν αντιδημάρχου δήμου Αλμωπίας.
Στο παρελθόν ο κ.Σαββίδης όντως υπήρξε γραμματέας της δημοτικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αριδαίας. Από το 2013 κι έπειτα με την εκλογή των νέων οργάνων στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ έπαψε να κατέχει την θέση του γραμματέα . Επιπροσθέτως, συνετάχθη στις δημοτικές εκλογές με αντίπαλη παράταξη .
Το ΠΑΣΟΚ διαφωνεί ρητά και κατηγορηματικά με τις πρακτικές του εν λόγω εγγράφου που αμαυρώνουν την φυσιογνωμία και ιδεολογία του Κινήματος.

Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Δήμου Αλμωπίας   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more