Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Τι συμβαίνει τελικά με το πόθεν έσχες του Κ. Μητσοτάκη…

mhts
  
Αφορμή για επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ήταν για την κυβέρνηση, η απουσία στοιχείων πόθεν έσχες για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πιο συγκεκριμένα λείπουν στοιχεία από την περίοδο του 2009, όταν δηλαδή το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. 
Η Ν. Δ σχολίασε πως: «η ομάδα εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μπροστά στην οργή του κόσμου για τις πολιτικές της, ανίκανη να δώσει λύσεις στα προβλήματα των Ελλήνων, συνεχίζει τα ψέματα, λασπολογεί και διχάζει συστηματικά».
 «Η λασπολογία είναι το τελευταίο καταφύγιο μιας Κυβέρνησης σε αποδρομή. Οι κήρυκες του διχασμού και οι νονοί της λάσπης να ξέρουν ότι η αθλιότητα δεν θα περάσει» συμπληρώνεται στην απάντηση της Ν.Δ, κατά της επίθεσης που δέχτηκαν από την Κυβέρνηση.
Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε και άλλη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται: «τα ερωτήματα σχετικά με το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη είναι πολλά και αμείλικτα. Αλλά για την ταμπακιέρα λόγος ουδείς, από τον ίδιο και τη ΝΔ. Για ποιο λόγο δεν απαντά ο κ. Μητσοτάκης στα ερωτήματα που αυτονόητα τίθενται από τη συμμετοχή του κ. Παπασταύρου στην εταιρεία της συζύγου του, κ. Γκραμπόφσκι; Για ποιο λόγο το πόθεν έσχες της κ. Γκαμπρόσφκι δεν εμφανίζεται στο δικό του πόθεν έσχες κατά την επίμαχη περίοδο;».
«Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το χρονικό διάστημα 2006 – 2014 ήταν σε επίσημη διάσταση με τη σύζυγό του Μαρέβα και εξ αυτού του λόγου δεν υπέβαλλε κοινή φορολογική δήλωση και κοινή δήλωση πόθεν έσχες» απάντησε ξανά η ΝΔ, η οποία φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τέλος στην αντιπαράθεση.
Βέβαια από την πλευρά της τοποθετήθηκε και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι:
«Η επιχειρηματική μου δραστηριότητα, ήταν πάντα διαφανής. Ουδέποτε έχω πάει οποιαδήποτε δουλειά από το ελληνικό δημόσιο. Ο κ. Σταύρος Παπασταύρου ήταν μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας που είχε ιδρύσει, δεν ήταν μέτοχος και σε κάθε περίπτωση επιτέλεσε άψογα τα καθήκοντά του, ως μέλος του Δ.Σ. Ολα αυτά είναι γνωστά σε όσους σήμερα επιδιώκουν να με σπιλώσουν. Τα χρόνια στα οποία αναφέρονται τα δημοσιεύματα ήμουν σε διάσταση με τον σύζυγό μου. Λυπάμαι πραγματικά που εμπλέκομαι σε μία επίθεση που ως μοναδικό στόχο έχει να πλήξει πολιτικά τον σύζυγό μου. Σε κάθε περίπτωση, έχω επιφυλαχθεί να προσφύγω στη Δικαιοσύνη σε βάρος των λασπολόγων και των συκοφαντών μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more