Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Τρόμος στην Τουρκία! Μουσουλμάνοι γίνονται Χριστιανοί...


mousxrist
Μεγάλη πρόκληση  για την Τουρκία. Από τη μια χάνει το παιχνίδι που η ίδια ξεκίνησε με τους γείτονες της και από την άλλη υπάρχει και Θρησκευτική αποσάθρωση. Βουλευτής της αντιπολίτευσης και μάλιστα η Selin Saye Böke έκανε μια καινοτομία για το κατεστημένο της Τουρκίας. Άλλαξε το θρήσκευμα της και βαπτίσθηκε Χριστιανή.  Η Selin Saye Böke είναι από πολύ γνωστή οικογένεια με καθηγητές πανεπιστημίου που κατάγεται από τη περιοχή του Hatay, μια συνοριακή με την Συρία περιοχή όπου υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα και σήμερα πολλοί Ορθόδοξοι αραβόφωνοι χριστιανοί.
Όπως αναφέρεται, η βουλευτίνα του Λαικού Κόμματος βαπτίστηκε στην Ορθόδοξη εκκλησία της Αλεξανδρέττας που υπάγεται στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο της Αντιόχειας, που έχει την έδρα του σήμερα στην Δαμασκό της Συρίας.
Το εντυπωσιακό είναι πως η Selin Saye Böke είναι βουλευτίνα του τουρκικού κοινοβουλίου και παρά τις διάφορες αρνητικές αντιδράσεις ακόμα και μέσα από το κόμμα της, δεν δίστασε όχι μόνο να βαπτιστεί, αλλά και να το διακηρύξει δημόσια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more