Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Προκαλεί η Φωτίου! ‘’ Μου αρέσουν τα γεμιστά…’’

fvtioy
Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου ανέσυρε μια προηγούμενη δήλωση της που είχε αντιμετωπιστεί με πολλά αρνητικά σχόλια από μεγάλη μερίδα του κόσμου.
Η δήλωση αυτή είχε γίνει μετά την ορκωμοσία και μάλιστα αρκετοί διαδηλωτές την χρησιμοποιούν ακόμα και τώρα για να… πικάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Φέρτε λεφτά να φάμε… γεμιστά» φώναζαν προ ημερών οι συμβασιούχοι των ΟΤΑ που διεκδικούν δεδουλευμένα.

Διαβάστε τι δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός…

«Σε κρίσιμες καταστάσεις είναι σωστό και χρήσιμο να ανατρέχουμε στη λαϊκή πείρα. Και τα απλά, σχετικά φθηνά, νόστιμα και θρεπτικά φαγητά της λαϊκής κουζίνας – όχι μόνο της ελληνικής, όλοι οι λαοί το κάνουν – μπορούν να μας διδάξουν πώς με λίγα μέσα μπορείς να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις».

«Εκείνη η δήλωσή μου αντιμετωπίστηκε με διάφορους τρόπους. Υπήρξε κακόβουλη και διαστρεβλωτική κριτική που μαρτυρεί, εκτός των άλλων και άγνοια. Αλλά με την άγνοια, πώς να τα βάλεις; Υπήρξε όμως και χιούμορ, το οποίο δεν ενοχλεί, διασκεδάζει. Από τις αντιδράσεις του κόσμου και την τρυφερότητα των καθημερινών ανθρώπων, συμπεραίνω πάντως ότι αυτοί κατάλαβαν και συμφωνούν. Και επίσης, ότι, όπως κι εμένα, τους αρέσουν τα γεμιστά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more