Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ! "Παράλογοι οι Τούρκοι στη Σύνοδο Κορυφής...

daviboy
Αρνητική κατάληξη χαρακτήρισε το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποια συμφωνία κατά τη Σύνοδο Κορυφής, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος. Επίσης αναφέρθηκε και στις παράλογες και υπερβολικές απαιτήσεις των Τούρκων, οι οποίες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.
"Είναι αρνητικό ότι δεν επιτεύχθηκε συμφωνία στη χθεσινή συνάντηση. Μεταφέρεται η διαπραγμάτευση για τις 15-18 Μαρτίου, η περίοδος που μεσολαβεί αποδεικνύεται και αναδεικνύεται ως εξαιρετικά κρίσιμη, το πρώτο στάδιο της είναι, θα έλεγα, άτυπο μεν, αλλά ουσιαστικό, διότι δεν είναι μέσα σε ευρωπαϊκό πλαίσιο οι συνομιλίες που θα κάνει σήμερα στη Σμύρνη ο κ. Τσίπρας με τον κ. Νταβούτογλου, που θα συζητήσουν και το προσφυγικό" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Παράλληλα έκανε λόγο για την ασφυκτική πίεση που επιχείρησε να δημιουργήσει στην Ευρώπη η Τουρκία, η οποία παρουσιάστηκε στη Σύνοδο Κορυφής με παράλογες απαιτήσεις.
"Η Τουρκία εμφανίστηκε με υπέρογκες και θα έλεγα παράλογες απαιτήσεις, αφού είχε φροντίσει όλο το προηγούμενο διάστημα να διαμορφώσει μια κατάσταση ασφυκτικής πίεσης προς την Ευρώπη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more