Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Αποκάλυψη! Η Ρωσία ζητάει εξηγήσεις για τους μετανάστες!

mstn


Για το οργανωμένο σχέδιο της εισροής μεταναστών στην Ευρώπη, μέσω της Ελλάδας μίλησε πριν από λίγο καιρό, ο Ρώσος αναλυτής και συγγραφέας Nikolai Starikov.
Ο αναλυτής κάνει ερωτήσεις, τις οποίες απαντά αυτομάτως με επιχειρήματα, τα οποία είναι αδιάψευστα, βάσει στοιχείων.
Συμφώνα με τον αναλυτή, πρόκειται για σχέδιο των ΗΠΑ, οι οποίες αναζητούν έναν σύμμαχο, εν όψει της ισχυροποίησης της Κίνας και της Ιαπωνίας.
Αναλυτικά, ο Starikov, στο βίντεο που ακολουθεί αναφέρει:
"Πάντοτε υπήρχε μια διαδικασία για να αποδείξει κάποιος ότι είναι πρόσφυγας και ότι ζητάει άσυλο σε μια χώρα. Ξαφνικά όλα αυτά, χαρτιά, συνοριοφύλακες, σύνορα... όλα εξαφανίστηκαν. Μπορείς να μπεις σε μια βάρκα, μια σχεδία από την Αφρική και την Ασία, κανείς δεν θα σου ζητήσει έγγραφα, ούτε αν αναζητάς πολιτικό άσυλο ή όχι, δε σου κάνουν τίποτα και μόλις μπεις σε μια ευρωπαϊκή χώρα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.
Μπορείς να απαιτήσεις, να κάνεις διαμαρτυρίες και να σπάσεις δημόσια περιουσία. Περπατάνε από την Λαμπεντούζα μέχρι την Βουδαπέστη όπου καταλαμβάνουν σταθμούς τρένων και σπάνε τα βαγόνια των αμαξοστοιχιών απαιτώντας να πάνε εκεί που θέλουν.
Σήμερα μάλιστα οι πρόσφυγες απαιτούν, που δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το κάνουν. Αν και η Ευρώπη κατέστρεψε την Συρία με αυτόν τον πόλεμο δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένη να προσφέρει στους πρόσφυγες ότι της ζητάνε λόγω τύψεων.
Τώρα αντίθετα γίνονται αποδεκτά όλα τα αιτήματα των προσφύγων που σημαίνει ότι κάποιος από ψηλά πιέζει τις αρχές της ΕΕ" ανέφερε ο συγγραφέας.
"Παραβλέπουμε το ISIS και την Αλ Κάιντα καθώς αυτές υπάρχουν μόνο στον κόσμο των ΜΜΕ και με την μορφή ένοπλων ομάδων που πέρνουν όπλα και χρήματα και εκπαιδεύονται κάποιοι Βεδουϊνοι από την ΜΙ6 για αν κόβουν κεφάλια.
Τι μένει; Κάποια μεγάλη δύναμη που αναγκάζει την ΕΕ να παραβλέπει τους  κανονισμούς της. Είναι οι ΗΠΑ! Δείτε ποιοι δεν συμμετέχουν στην ανακατανομή των προσφύγων; Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Για να πας Αμερική χρειάζεσαι ένα υπερωκεάνιο ενώ στην Βρετανία είναι πολύ απλό.
Δείτε που πάνε όλοι. Δεν πάνε στην πλούσια Σ.Αραβία ή στο Κατάρ ή στο Μπαχρέιν όπου και έχουν την ίδια πίστη. Μέσα στους πρόσφυγες είναι πολλοί Άραβες αλλά και μη Άραβες. Οι Άραβες είναι ουσιαστικά μια εθνότητα αλλά δεν πάνε σε αυτές τις χώρες αλλά στην Ευρώπη. Που σημαίνει ότι είναι ένα οργανωμένο σχέδιο".
 Στην συνέχεια ο συγγραφέας αναφέρει: "υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανδρών ανάμεσά τους σε ηλικία στρατιωτικής θητείας με ακριβά τηλέφωνα που σηκώνει λεφτά με κάρτες από ΑΤΜ".
"Υπαρχουν αναφορές ότι υπάρχουν ανάμεσά τους 4.000 ισλαμιστές μαχητές. Μόλις μαθεύτηκε όλα τα ΜΜΕ το έπαιξαν, πως γνωρίζουν το ακριβές νούμερο; Είσαι το ISIS και πολεμάς ταυτόχρονα τον ιρακινό Στρατο, τον συριακό Στρατό, την  Χεζμπολάχ και υποτίθεται ότι έχεις μόνο 20.000 μαχητές και έστειλες 4.000 στην Ευρώπη. Γιατί; Για να κάνεις τρομοκρατικά κέντρα σε όλη την Ευρώπη. Σημαίνει ότι ολόκληρες ταξιαρχίες μεταφέρθηκαν στην Ευρώπη γιατί;" συνεχίζει.
"Όλα λοιπόν είναι οργανωμένα. Τους δόθηκαν χρήματα, και στην Γερμανία έφτασαν 200.000 πρόσφυγες μέσα σε μια εβδομάδα και οι Γερμανοί απλά εκταμίευσαν για αυτούς 6 δισ. ευρώ. Άλλο παράδοξο: Τα ΜΜΕ εμφανίζονται όταν πνίγονται πρόσφυγες, ποτέ κατά την διάρκεια της πορείας τους. Ξαφνικά εμφανίστηκε το ISIS και ο κόσμος έτρεξε να ξεφύγει από αυτό όχι από τις δυνάμεις του Μ.Ασαντ
Και όμως όταν πεθαίνουν πρόσφυγες στην διαδρομή όλη η Δύση φωνάζει να βομβαρδίσουμε τον κακό Μ.Άσαντ που πολεμάει το ΙSIS.
Εκμεταλλεύονται ότι μπορούν και έχουν δημιουργήσει μια εναλλακτική πραγματικότητα.
Έτσι λοιπόν οι ΗΠΑ προκαλούν ένα δυνατό χτύπημα στην ΕΕ τόσο όσο να την κρατάει υποχείριο όχι για να την καταστρέψει γιατί την θέλει σύμμαχο εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας.
Στην Ουκρανία ο κόσμος στο Κίεβο ήθελε να ενταχθεί στην Ευρώπη. Δεν ακυρώθηκε όμως η βίζα για τους Ουκρανούς πολίτες. Αν το κάνουν για τους Άραβες γιατί όχι για τους Ουκρανούς; Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συγκεντρωθούν 100,000 και με πορεία φωνάζοντας να περάσουν τα πολωνικά σύνορα" εξηγεί ο συγγραφέας.
"Στην Πολωνία το σύστημα δουλεύει ενώ στην υπόλοιπη ΕΕ δεν δουλεύει, γιατί; Γιατί τώρα υπάρχει ανάγκη να μεταφερθεί κόσμος από ένα μέρος σε ένα άλλο, τόσο απλά", συμπληρώνει.
"Ο λόγος που θέλουν την ΕΕ πιο αδύναμη είναι γιατί οι Αγγλοσάξωνες Αμερικάνοι θέλουν πάντα οι σύμμαχοί τους να είναι πιο αδύναμοι από τους ίδιους. Μόλις η Γερμανία έγινε ισχυρή τότε οι ΗΠΑ οργάνωσαν μια τέτοια επίθεση. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα κύματα των προσφύγων κατευθύνονται μόνο σε μία χώρα, μόνο εκεί θέλουν να καταλήξουν" καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more