Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Εκπομπή στην τηλεόραση αποκτά η Αστυνομία

ekpompi-astynomias-kontra prisonplanetgr
Δική της εκπομπή στην τηλεόραση αποκτά η Αστυνομία. Οι προσπάθειες ετών αρκετών συνδικαλιστικών ενώσεων της ΕΛ.ΑΣ. ευοδώνονται, καθώς όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ξεκινά εβδομαδιαία εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra Channel».
Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, ο οποίος δήλωσε ότι: «Συναδέλφισσες και συνάδελφοι είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι πετύχαμε μια σημαντική συμφωνία με την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού Kontra channel. H Ομοσπονδία μας και κατ' επέκταση η Ελληνική Αστυνομία θα έχει κάθε Σάββατο μια ωριαία τηλεοπτική εκπομπή, Η φωνή της ΠΟΑΣΥ αναβαθμίζεται δυνατά και τηλεοπτικά».
Στο παρελθόν έχουν γίνει και άλλες προσπάθειες προκειμένου η Αστυνομία να αποκτήσει βήμα έκφρασης, χωρίς όμως να καρποφορήσουν.
Ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του προκειμένου η Αστυνομία να αποκτήσει το δικό της ραδιόφωνο –που θα ονομαζόταν «μπλε φίλος»- αλλά η αποχώρησή του από τη λεωφόρο Κατεχάκη δεν του επέτρεψε να υλοποιήσει τα σχέδιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more