Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Το μήνυμα του νέου Προέδρου της ΝΟΔΕ Πέλλας Θανάση Γίδαρη



Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του εκλεκτορικού σώματος της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα για την συμμετοχή τους στην σημαντικότατη διαδικασία της εκλογής του Προέδρου ΝοΔΕ Πέλλας. Θέλω όμως ειδικότερα να ευχαριστήσω τους 40 εκλέκτορες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με γέμισαν με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και υποχρέωσης να φανώ, στην 2η αυτή θητεία μου, αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.
Θέλω να συγχαρώ όλα τα νεοκλεγέντα μέλη της ΝΟΔΕ Πέλλας και τους καλώ σε αγαστή συνεργασία έτσι ώστε σύντομα να ξανακάνουμε την Παράταξη μας την 1η επιλογή των ψηφοφόρων στην Πέλλα και να απαλλαγούμε απο την καταστροφική διακυβερνηση της παρεούλας που λέγεται Συριζα. Πάμε όλοι μαζί με μπροστάρη τον Αρχηγό μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χτίσουμε μια Νέα Δημοκρατία σε στέρεες βάσεις, μια Νέα Δημοκρατία από την Αρχή.
Αθανάσιος Γίδαρης
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΝΟΔΕ; ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΠΑΡΩΣΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ. ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more