Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Ετοιμαστείτε! Ποιος θα είναι ο νέος 'Πλανητάρχης' ;




Η μητέρα όλων των μαχών βρήκε επιτέλους τους δύο αντιπάλους. Στην αναμέτρηση για τη θέση του ‘Πλανητάρχη’ θα αναμετρηθούν η Χίλαρι Κλίντον και ο Ντόναλντ Τράμπ. Μάλιστα η Χίλαρι Κλίντον με ηλεκρονικό της μήνυμα δήλωσε ότι «μαζί εξασφαλίσαμε το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος».
Στην τελευταία Σούπερ Τρίτη, η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον υπερίσχυσε του αντιπάλου της Μπέρνι Σάντερς στις προκριματικές εσωκομματικές εκλογές της ανατολικής πολιτείας Νιου Τζέρσεϊ και ενίσχυσε το προβάδισμά της μια μέρα μετά από την συμπλήρωση του αριθμού των εκλεκτόρων που χρειάζεται ένας υποψήφιος για να λάβει το χρίσμα του κόμματος για την υποψηφιότητα στην αμερικανική προεδρία.
 Μάλιστα η υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ τονίζει ότι ‘η εκλογή μιας γυναίκας, να είναι προεδρική υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος, αποτελεί ορόσημο’, ενώ δηλώνει επίσης, ‘ότι θέλει να δώσει συγχαρητήρια στον Μπέρνι Σάντερς για τη διεξαγωγή της προεκλογικής εκστρατείας’. Παράλληλα η ίδια, επισημαίνει ότι ‘η συζήτηση που άνοιξε ο Σάντερς για την ανισότητα των εισοδημάτων, ήταν καλή για το Δημοκρατικό Κόμμα’.
Η Κλίντον, πρώην πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και πρώην βουλευτής και υπουργός εξωτερικών, θα είναι η πρώτη γυναίκα υποψήφια για την αμερικανική προεδρία μεγάλου πολιτικού κόμματος των ΗΠΑ. Τα προγνωστικά για την τελική επικράτηση στον Προεδρικό θώκο δείχνουν διχασμένο το αμερικανικό εκλογικό σώμα. Ωστόσο είναι σαφές, από τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις, πως ούτε η Κλίντον ούτε ο Τραμπ έχουν αποδοχή και θα κερδίσει ο ‘λιγότερο αντιπαθής’ στην κοινή γνώμη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more