Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝΕξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας μία περίπτωση κλοπής Ι.Χ.Ε. οχήματος και μία απόπειρα κλοπής από κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός 35χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα ο προαναφερόμενος μαζί με συνεργούς του τον Δεκέμβριο του 2014 διέρρηξαν και αφαίρεσαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 34χρονης ημεδαπής, ενώ λίγο αργότερα διέρρηξαν πρατήριο υγρών καυσίμων χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν οτιδήποτε. Το παραπάνω όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του. Επιπλέον σε βάρος του 34χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της κας. Ανακρίτριας Βέροιας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συνελήφθη  σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του ένα πιστόλι κρότου, 15 φυσίγγια κρότου και  ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων. νος μαζί με συνεργούς του τον Δεκέμβριο του 2014 διέρρηξαν και αφαίρεσαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 34χρονης ημεδαπής, ενώ λίγο αργότερα διέρρηξαν πρατήριο υγρών καυσίμων χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν οτιδήποτε. Το παραπάνω όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του. Επιπλέον σε βάρος του 34χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της κας. Ανακρίτριας Βέροιας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών δικογραφία σε βάρος ενός 50χρονου ημεδαπού για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών - περί όπλων - περί Δασικής Νομοθεσίας και περί τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα διαπιστώθηκε ο προαναφερόμενος να κατέχει σε χώρο της αυλής του σπιτιού του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 20-06-2016 από την 28χρονη ιδιοκτήτριά του. Ακολούθως σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία παρουσία δικαστικού Λειτουργού εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 500 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου,
  • ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα,
  • 23 κυνηγετικά φυσίγγια,
  • μία συσκευασία που περιείχε 9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1 μέτρου και 40 εκατοστών που καλλιεργούσε σε χώρο της αυλής του σπιτιού, τα οποία και εκριζώθηκαν και
  • ένα άγριο πτηνό  το οποίο είχε αιχμαλωτίσει παράνομα εντός μεταλλικού κλουβιού.
Τα αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σκύδρας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Το άγριο πτηνό παραδόθηκε σε αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου Πέλλας, προκειμένου να παραδοθεί σε κέντρο προστασίας άγριων ζώων. Σημειώνεται ότι ο 50χρονος κατά την ώρα του ελέγχου απουσίαζε και αναζητείται για να συλληφθεί.


Συνελήφθη σε περιοχή της Κατερίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του 1 καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών για απόπειρα κλοπής από κοινού.
· Συνελήφθη  το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης ένας 37χρονος ημεδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (προμήθεια – κατοχή – χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών). Ειδικότερα διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του συσκευασία που περιείχε 68 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά τα οποία και κατασχέθηκαν.
· Συνελήφθη  σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης η οποία και κατασχέθηκε.
· Συνελήφθη  σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών (ηρωίνη, κάνναβη και ναρκωτικό δισκίο) τα οποία και κατασχέθηκαν.
· Συνελήφθηι σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκε 4 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης αναμεμειγμένα με καπνό. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more