Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Λειτουργία Δημοτικού Κολυμβητηρίου Έδεσσας – Νέα Τμήματα, Νέο Ωράριο


 
Συνεχίζεται να υλοποιείται ο αρχικός σχεδιασμός για την λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, όπως είχε εγκριθεί πρόσφατα από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Από σήμερα 1 Ιουνίου το ωράριο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου διευρύνεται από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ τις καθημερινές  και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.
Τα πρώτα 8 τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά από 3 έως 12 ετών συμπληρώθηκαν και προστέθηκαν επιπλέον 6 απογευματινά τμήματα.
Στο σύνολο τους τα 14 τμήματα θα λειτουργήσουν από την Τετάρτη 1 Ιουνίου και αναμένεται να καλύψουν τις ανάγκες εκμάθησης των παιδιών όχι μόνο της Έδεσσας αλλά ευρύτερα του νομού Πέλλας.
Για πρώτη φορά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο θα λειτουργήσει από την Δευτέρα 6 Ιουνίου Τμήμα εκμάθησης ενηλίκων στις 21:00 έως 21:45     
Από την 15 Ιουνίου με την ολοκλήρωση των σχολικών υποχρεώσεων θα λειτουργήσουν 12 νέα τμήματα πρωινής ζώνης μικρής και μεγάλης πισίνας.
Με τις προσλήψεις Γυμναστών πτυχιούχων ΤΕΦΑΑ ειδικότητας κολύμβησης και Ναυαγοσωστών η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας ολοκλήρωσε την στελέχωση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου με το απαραίτητο προσωπικό.ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more