Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Ενισχύεται το Κ.Υ. Αριδαίας με Φοιτητές Ιατρικής του Α.Π.Θ.

Αποκλειστικό 
Τα Κέντρα Υγείας της Βόρειας Ελλάδας, μεταξύ αυτών και της Αριδαίας, που λόγω κρίσης αντιμετωπίζουν σημαντικές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό επιλέγουν να ενισχύσουν περισσότεροι από 100 φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Τα Κέντρα Υγείας τα οποία θα υποστηρίξουν οι φοιτητές στο νομό Πέλλας είναι μόνο αυτό του Κ.Υ. Αριδαίας

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενίσχυση Κέντρων Υγείας Βορείου Ελλάδος» του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΕΦΙΕ), οι φοιτητές Ιατρικής του ΑΠΘ που βρίσκονται στα μεγαλύτερα έτη των σπουδών τους, θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με περιστατικά που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αργότερα, ως μελλοντικοί ιατροί, να έρθουν σε επαφή με την καθημερινή κλινική πράξη σε έναν χώρο διαφορετικό από την πανεπιστημιακή κλινική και να βελτιώσουν τις κλινικές δεξιότητές τους.


Η ΕΕΦΙΕ Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ανταποκριθεί στο μεγάλο ενδιαφέρον των φοιτητών, πρόσθεσε φέτος νέα Κ.Υ. και αύξησε τη διάρκεια του προγράμματος: 7 Κέντρα Υγείας, 7 εβδομάδες, περισσότεροι από 100 συμμετέχοντες, περισσότερες από 5.000 ώρες εθελοντικής προσφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more