Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Ημέρα Περιβάλλοντος στον Δημοτικό στάδιο για την Δημοτική Κοινότητα Κρύας Βρύσης !

Ημέρα Περιβάλλοντος η περασμένη Κυριακή 5 Ιουνίου και η Δημοτική Κοινότητας Κρύας Βρύσης με επικεφαλή τον Πρόεδρό της Δημήτρη Παρασκευόπουλο, αποφάσισε η περιβαλλοντική δράση του Δήμου Πέλλας την ημέρα αυτή, να υλοποιηθεί στον δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης. Με την παρουσία 8 εργατών του δημοτικού γκαράζ , το άλλαξαν όψη μέσα σε δύο ώρες !  
 
Η αλήθεια είναι ότι με το τέλος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στις 8 Μαΐου το δημοτικό στάδιο είχε αφεθεί στην τύχη του και με τα χόρτα κυρίως να θηρεύουν καλύπτοντας τα πάντα. Το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στο δημοτικό στάδιο τα τελευταία χρόνια είναι η καθημερινή του συντήρηση και φύλαξη, κυρίως βέβαια τους θερινούς μήνες όπου δεν υπάρχουν επίσημες αθλητικές δραστηριότητες και το δημοτικό στάδιο χρησιμοποιείτε μόνο από τους πολίτες που πηγαίνουν για να αθληθούν. 

Η εικόνας του όμως τις τελευταίες μέρες είχε φτάσει στο απροχώρητο και έτσι καλώς η Δημοτική Κοινότητα επέλεξε να το καθαρίσει.

1 σχόλιο:

  1. Χατιρι μας εκαναν; Δεν ειναι μεσα στις υποχρεωσεις τους; Μηπως πρεπει να τους πουμε και μπραβο που καθαριζουν καθε 5 Ιουνιου {στα δισεκτα ετη} τα δημοτικα σταδια; ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more