Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

8 ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ'.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΩΝ ΨΕΥΤΟΜΕΛΕΤΗΤΩΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.'ΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗΙΝΩΝ'. ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΝΑΠΕΔΟΛΟΓΩΝ..

2)ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΑΠΑΝΤΟΣ-ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΤΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΑΦΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΝΙ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ, ΟΙ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ' ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...

3)ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛ ΜΠΑΜΠ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS. ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΤΟΠΩΝ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SUB-URBAN KAI URBAN WARFARE ΑΠΟ ΤΙΣΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΙΛΑΔΕΣ ΑΡΜΑΤΑ , Η ΑΠΩΛΕΙΑ 11-15 ΑΡΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ. ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ.. ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1990 ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ/ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ, ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΕΣ ΓΙΑΖΩΦ ΚΑΙ ΑΚΡΟΜΕΓΙΕΦ.

4)ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ "ΡΗΓΜΑΤΑ" ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΖΙΚΟΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΟΓΚΡΟΜ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ-ΑΝΤΙΣΥΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ, ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΑΛ ΜΠΑΜΠ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΛ ΡΑΚΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΠΙΖ.. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ.(ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΑΡΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ)

5)ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΕ 17 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΕΥΡΥΝΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ/ΑΔΑΝΩΝ. ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΟΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. /AERIAL WARFARE AGAINST ASYMMETRIC ENEMIES/ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΕΡΟΛΟΓΟΥΝ...

6)ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 'ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ' Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 'ΠΛΑΣΑΡΕΙ' ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΟΥΝΤΙΚΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ. ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΡ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΚΟΥΒΕΙΤ, ΜΠΑΧΡΕΙΝ , ΗΑΕ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΟΥΝΙΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΙΙΤΙΚΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΡΑΜΠ , ΟΤΙ Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ 'ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥ'.

7)ΑΝ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ, Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΣΤΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ , ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ....ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛ ΜΠΑΜΠ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΡΩΣΟ-ΣΥΡΙΑΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛ ΡΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ/ΕΝΤΟΛΕΣ.. ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ 'ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΑΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ "ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΥΛΙΚΟ"ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΟ 'ΠΕΡΑΣΕ' ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΖΟ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ , ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΚΑΡ, ΕΝΩ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ G-20 ΣΤΗΝ ΒΟΝΝΗ ΠΡΙΝ 1Ο ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΜΕΡΕΣ. ΑΡΑ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΠΟΝΗΡΑ, ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ. ΕΤΣΙ -ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ-ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ PAPER ΜΕ 14 ΣΗΜΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ...

8)ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΜΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΛΟΓΩ ΠΡΑΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΩΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΟΛΟΓΟΙ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ. ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟΙ) ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑ. ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ-ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΩ.. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.

ΑΡΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 'ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ' ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΙΣΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΕΝΩ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΚΑΡ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ-ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου