Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ




ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

 Οι ΄΄Ακρίτες Αλμωπίας΄΄ πραγματοποίησαν στο δασάκι  το  12ο Καρατζοβίτικο πανηγύρι το Σάββατο  και το 26ο Λαογραφικό Σεργιάνι την Κυριακή.

Οι κάτοικοι του Δήμου Αλμωπίας  δεν πτοήθηκαν από τη μη ύπαρξη καθισμάτων  στο ανοικτό θέατρο,  βολεύτηκαν  και κάθισαν  για να παρακολούθησαν και  τις δύο βραδιές.  
 Όμορφα  Αυγουστιάτικα  Μουσικοχορευτικά  Βράδια! 

Το Σάββατο παρέα με  χορούς Θράκης από το Πολιτιστικό Λαογραφικό Όμιλο Ακρίτες Αλμωπίας,  την Εύξεινιο Λέσχη της Αλμωπίας με χορούς του Πόντου, το Μορφωτικό Σύλλογο Μηλιάς με χορούς Μ. Ασίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Λουτρακίου το Πόζαρ,  το Μορφωτικό Σύλλογο Νεοχωρίου και των Προμάχων το Σύλλογο.

Την Κυριακή ΄΄ οι  Ακρίτες΄΄ άνοιξαν την αυλαία με χορούς Μακεδονίας, ακολούθησε ο Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Γιαννιτσών με χορούς Ανατολικής Ρωμυλίας, το Σωματείο  Εστίας  Ρουμλουκιωτών με χορούς Ρουμλουκιού  Αλεξανδρείας, ο Σύλλογος Κρητών  Βρακοφόρων Μακεδονίας με χορούς Κρήτης μας μετέφερε στην όμορφη Κρήτη.
Παρακολούθησαν την εκδήλωση, ο δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος,  οι βουλευτές κ. Σηφάκης και  κ. Τζάκρη, ο πρόεδρος Αριδαίας κ. Γρηγόρης  Ταρασίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Συμεών Σωτηριάδης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.
Έπαιξαν οι ορχήστρεςː Μακεδονικός Ήχος  και  του Βαγγέλη Ψαθά από τη Νάουσα.

ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΧΡΟΝΟΥ  ΜΕ  ΥΓΕΙΑ!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more