Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Ασφαλτοστρώθηκε, συμπληρωματικά και ο δρόμος που συνδέεται με τον καινούριο δρόμο Κρύας Βρύσης – Ακρολίμνης – Ειρηνούπολης !


Αποπερατώθηκε τελικά και η ασφαλτόστρωση του συνδετήριου αγροτικού δρόμου, στην περιοχή των ιδιωτικών Σφαγείων, με τον καινούριο,  πρόσφατα ασφαλτοστρωμένο κεντρικό αγροτικό δρόμο που θα συνδέει την Κρύα Βρύση  με Ακρολίμνη , Ειρηνούπολη,  Νάουσα  που εκτέλεσε ο Δήμος Πέλλας με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα leader .
Η συμπληρωματική αυτή ασφαλτόστρωση αφορούσε μόλις 70 μέτρα δρόμου , συνδέοντας όμως μέσω αυτού τον παλιό δρόμο Κρύας Βρύσης – Ακρολίμνης με τον καινούριο, αλλά και τα ιδιωτικά Σφαγεία που υπάρχουν στην περιοχή αυτή.
Ευχαριστήριο
Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ακρολίμνης κ. Δεληγιαννίδης Νεκτάριος και ο Πρόεδρος του Τ.Ο.Ε.Β. Ακρολίμνης κ. Κελεσίδης Αναστάσιος ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Στάμκο Γρηγόρη για τις άμεσες ενέργειές του ώστε να ασφαλτοστρωθεί και ο συνδετήριος κεντρικός αγροτικός δρόμος στην περιοχή των Σφαγείων, με τον καινούριο ασφαλτοστρωμένο δρόμο Κρύας Βρύσης – Ακρολίμνης – Ειρηνούπολης !

Τριανταφυλλίδου Ελένη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more