Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ο Γιαννης Κουφίδης υποψήφιος Πρόεδρος στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής!




Νέο πρόσωπο με ιδέες και στήριξη από τους επιχειρηματίες


Την επίσημη απόφαση του να θέσει την υποψηφιότητα του για το επιμελητήριο Χαλκιδικής ανακοίνωσε ο επιχειρηματίας και μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Κουφίδης. Ο κος Κουφίδης εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία τονίζει ότι θα ανοίξει διάλογο με τον επιχειρηματικό κόσμο ώστε να οριστικοποιήσει τις βασικές θέσεις του νέου συνδυασμού οι οποίες θα ανακοινωθούν άμεσα. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι ο κος Κουφίδης κατεβαίνει απέναντι στον νυν Πρόεδρο ο οποίος δήλωσε παρουσιάζοντας τις θέσεις του σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης ότι θα και πάλι υποψήφιος. Μάλιστα στην εν λόγω εφημερίδα της Θεσσαλονίκης προχώρησε σε ανάθεση-καταχώρηση συνολικής αξίας 1240 ευρώ για παρουσίαση των δράσεων του Επιμελητηρίου. Σαφώς και η πράξη του νυν προέδρου κου Γκιλή μπορεί να κινείται στα όρια της νομιμότητας αλλά σαφώς τίθενται πολλά ερωτηματικά για την ηθική πλευρά του ζητήματος…  

Η εφημερίδα Θέμα της Χαλκιδικής η οποία έχει καταξιωθεί στους αναγνώστες και στον επιχειρηματικό κόσμο ως το κορυφαίο και αντικειμενικό έντυπο της Χαλκιδικής με την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα και κύρος δεν στέκεται σε μικρότητες και αποκλεισμούς οι οποίοι σαφώς και έχουν στόχο τον περιορισμό της ελεύθερης άποψης, της γνώμης, του δημοκρατικού διαλόγου και της εφαρμογής της λογοκρισίας.  Στέκεται δίπλα σε νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Διαβάστε παρακάτω την δήλωση υποψηφιότητας του κου Κουφίδη καθώς και το βιογραφικό του:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ




Μετά και την οριστικοποίηση των ημερομηνιών για τις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής (1-2-3 Δεκεμβρίου 2017) έχω την χαρά και την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.
Με αίσθημα ευθύνης, την εμπειρία της προηγούμενης θητείας μου και την φρεσκάδα των νέων ανθρώπων, οι συνεργάτες μου και εγώ δεσμευόμαστε για μία τίμια, παραγωγική και πρωτοπόρα δ
ιοίκηση του Επιμελητηρίου.
Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού μας οι οποίες και θα οριστικοποιηθούν με τον ανοιχτό διάλογο που θα γίνει το επόμενο διάστημα με τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού, γιατί μέσα από τον διάλογο με όλους μπορούμε να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τον δοκιμασμένο και ταλαιπωρημένο ελεύθερο επαγγελματία.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΦΙΔΗΣ
ΥΠ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΟΝΟΜΑ: IΩΑΝΝΗΣ

ΕΠΩΝΥΜΟ: KOYΦΙΔΗΣ

ΗΜ/ΝIA ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 28/3/1975

TOΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΙΚΟΓ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: EΓΓΑΜΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ
ΔΙΕΥΘ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ: NEA MOYΔΑΝΙΑ

ΔΙΕΥΘ,ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ : NEA ΣΥΛΛΑΤΑ
ΤΗΛ.: 6979 227850



ΣΠΟΥΔΕΣ
1993 ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΤΗ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ
1995 ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΑΓΓΛΙΚΑ



ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
1995-2003 ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
2003 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ
2004 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΖΩΝ
2005 ΣΥΝEΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
2007 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ MAΝΑGEMENT
2008 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more