Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Σημαντικές παρεμβάσεις της Δ.Ε.Υ.Α.Πέλλας μέσα στην Κρύα Βρύση !


Με συστηματική προσπάθεια την Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας το τελευταίο χρονικό διάστημα συντηρήθηκαν και άλλαξαν όψη και αισθητική όλα τ΄ αντλιοστάσια της αποχέτευσης και της ύδρευσης στην Κρύα Βρύση. Η αλήθεια είναι ότι είχαν αρκετά χρόνια να ευπρεπιστούν ενώ η εμφανέστερη αλλαγή εικόνας είναι στον υδατόπυργο που εβρισκόμενος στο κέντρο της Κρύας Βρύσης η εξωτερική του εικόνα είναι άκρως απαράδεκτη.
Τουλάχιστον μέχρι το ύψος που ήταν εφικτό η Δ.Ε.Υ.Α.  έκανε τις αναγκαίες παρεμβάσεις της  και άλλαξε αρκετά η εικόνα του !

Επίσης αξίζει να το επισημάνουμε και πάλι η Δ.Ε.Υ.Α.Π. πριν από λίγο χρονικό διάστημα προχώρησε και στη ανόρθωση κεντρικών φρεατίων της αποχέτευσης σε πολλές διασταυρώσεις δρόμων στην Κρύα Βρύση, ένα χρόνιο πρόβλημα που δυστυχώς δεν μπορεί να βρεθεί λύση  λόγω κακής κατασκευής εξ αρχής των φρεατίων αυτών νη λαμβάνοντας υπόψη την σύνθεση του εδάφους (αμμώδες) που υπάρχει στην Κρύα Βρύση.
Αφού λοιπόν έγιναν οι εργασίες ανόρθωσης στην συνέχεια ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος τσιμενταρίστηκαν ή ασφαλτοστρώθηκαν  περιμετρικά για να ευθυγραμμιστούν τα σημεία με τον υπόλοιπο δρόμο. Το πρόβλημα αυτό είναι πολύ σημαντικό για την πόλη αφού σχεδόν σε κάθε διασταύρωση της παρατηρείται καθίζηση η οποία μπορεί πολύ εύκολα να δημιουργήσει σοβαρές ζημίες στα διερχόμενα οχήματα εάν μάλιστα έχουν μεγάλη ταχύτητα και δεν αντιληφτούν την καθίζηση που υπάρχει στο σημείο αυτό.

Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more