Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 4Η PELLA AGRO ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για 4η PELLA AGRO

Στη γεωργική-βιοτεχνική έκθεση 4η PELLA AGRO συμμετέχει ως συνδιοργανωτής φορέας η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με δικό της περίπτερο. Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τις 15 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2017 στην Κρύα Βρύση του Δήμου Πέλλας.
Σε σύντομη δήλωσή της εν όψει της συμμετοχής στην έκθεση, η Αναπληρωτής Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου–Αηδονά αναφέρει: «Δίνουμε το ‘παρών’ σε μια σημαντική έκθεση – θεσμό για την τοπική και περιφερειακή οικονομία. Η προσπάθεια για την ανάδειξη της δυναμικής του πρωτογενούς τομέα στην Π.Ε. Πέλλας περιλαμβάνει δράσεις, εκθέσεις και πρωτοβουλίες, ώστε να αποκτήσουν τα προϊόντα εξωστρεφή προσανατολισμό και να εδραιωθούν στις εγχώριες και ξένες αγορές. Παράλληλα και στην κατεύθυνση σύνδεσης του τουρισμού με τη γαστρονομία, επιδιώκουμε την προβολή των προορισμών και του φυσικού πλούτου της περιοχής για την προσέλκυση επισκεπτών. Προσκαλούμε όλους τους πολίτες να επισκεφθούν την PELLA AGRO και να σταθούν στο περίπτερό μας»

Η συμμετοχή της Π.Ε. Πέλλας στην 4η γεωργική-βιοτεχνική έκθεση PELLA AGRO περιλαμβάνει εκδήλωση γευσιγνωσίας και διανομή τουριστικού υλικού για την ενημέρωση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more