Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Αναβαθμισμένοι και λειτουργικότεροι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Πέλλας μετά από τις προσπάθειες της Κ.Ε.Κ.Α.Π.Π.Α.




Πρότυπο παιδικού σταθμού αυτός της Κρύας Βρύσης !

ς ένας - ένας οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Πέλλας ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους μικρούς τους φίλους .
Η δημοτική επιχείρηση ΚΕΚΑΠΠΑ του Δήμου Πέλλας έχει επιδοθεί σ΄ έναν αγώνα δρόμου τους τελευταίους μήνες για να παρουσιάσει μία εντελώς διαφορετική εικόνα στους παιδικούς σταθμούς όλης της επικράτειας του Δήμου,  με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, προσφέροντας σύγχρονες συνθήκες εκπαίδευσης, ασφάλειας, και διαμονής στα παιδιά της προσχολικής ηλικίας. Χαρακτηριστική είναι εκ θεμελίων, σχεδόν, ανακαίνιση του Παιδικού σταθμού (πρώην κρατικού ) στην Κρύα Βρύση ο οποίος ήταν κλεισμένος για 4 χρόνια και σήμερα μετατράπηκε σε μία σύγχρονη κοινωνική μονάδα που θα έχει τις δυνατότητες και τις υποδομές; να φιλοξενήσει μέχρι 70 παιδιά ! Ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός ήταν ένας από τους στόχους του προέδρου της ΚΕΚΑΠΠΑ κ. Βαλνάρη και αν το θέλετε μία πρόκληση για την επαναλειτουργία του, κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες ! Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του προέδρου της ΚΕΚΑΠΠΑ στο φβ.


ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ.
Δόθηκε σε λειτουργία μετά από ριζική ανακαίνιση ο παιδικός σταθμός της Κρύας Βρύσης. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από πολύ προσπάθεια και συντονισμένες ενέργειες καταφέραμε ο παιδικός σταθμός να διακοσμηθεί και να εξοπλιστεί ΔΩΡΕΑΝ από την εταιρία ΙΚΕΑ. Σίγουρα ο ομορφότερος παιδικός σταθμός του Δήμου Πέλλας πλέον αλλά και ένας από τους ομορφότερους σε όλη την Ελλάδα όπως μας είπαν οι διακοσμητές και το προσωπικό του ΙΚΕΑ που συναρμολόγησαν και τοποθέτησαν τον εξοπλισμό . Οφείλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την εταιρία ΙΚΕΑ για το δώρο που έκανε στα παιδιά μας και προσωπικά τον διευθυντή τους τον κύριο Υφαντίδη Νίκο. 
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους συναδέλφους – συνεργάτες μου για την άριστη συνεργασία μας.
Ιδιαίτερα όμως τον πρόεδρο της Κρύας Βρύσης 
Δημήτρης Παρασκευόπουλοςο οποίος παραμένει ακούραστος δίπλα μας σε ότι του ζητηθεί.
Ο Δήμος Πέλλας και το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. συνεχίζει την προσπάθεια του για αύξηση της ποιότητας φιλοξενίας των μικρών μας φίλων, των παιδιών μας.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α.
Βαλνάρης Νίκος


    Ο Γ’ παιδικός σταθμός στα Γιαννιτσά απέκτησε επιπλέον παιδικές τουαλέτες και νιπτήρες μιας και μιλάμε για τον παιδικό σταθμό που φιλοξενεί τα περισσότερα παιδιά από όλους και οι τέσσερις τουαλέτες που είχε ως τώρα , εκ των πραγμάτων ήταν λίγες. Εξωτερικά το κτήριο βάφτηκε και ζωγραφίστηκε δίνοντας μια πολύ όμορφη και ευχάριστη εικόνα.
  Το ίδιο και στον ΣΤ’ παιδικό στις εργατικές κατοικίες , βάφτηκε και ζωγραφίστηκε εξωτερικά αλλά τοποθετήθηκε και περίφραξη στον χώρο που προαυλίζονται τα παιδιά ,αυξάνοντας την ασφάλεια τους.
Επίσης λειτουργούν κανονικά οι δυο νέες αίθουσες στον Παιδικό σταθμό του Νέου Μυλοτόπου οι οποίες εξοπλίστηκαν πλήρως, όπως επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι στην εν λόγω δομή ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση προστατευτικών καλυμμάτων καλοριφέρ σε όλες τις δομές, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η τοποθέτηση αντί ηλεκτροπληξιακών συστημάτων.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Κ.Α.Π.Π.Α. Νίκος Βαλνάρης για το προσωπικό του ενδιαφέρον και το αποτέλεσμα που βλέπουμε όλοι μας. Η εικόνες από τους χώρους των παιδικών σταθμών νομίζουμε ότι μιλάνε από μόνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more