Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Με δικιά τους γεώτρηση και προβολείς θα είναι πλέον οι αθλητικές εγκαταστάσεις που προπονούνται τα παιδιά της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ στην Κρύα Βρύση !



Μετά από πολύμηνη αναμονή (λόγο διαδικασιών όπως μας ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Πέτρος Σεραίδης που έχει αναλάβει την επίβλεψη του έργου) ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης  των 10 φωτιστικών λαμπτήρων (προβολέων) 500 watt τύπου led ο καθένας, στο περιφερειακό γήπεδο  της  Κρύας Βρύσης,  με τα συνεργεία των ηλεκτρολόγων του δήμου να έχουν ολοκληρώσει την ηλεκτρολογική εγκατάσταση και να μένει  η τοποθέτησή τους. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική παρέμβαση, αφού στην συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις ασχολούνται καθημερινά πάνω από 90 παιδιά της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ και το αίτημα της για την  τοποθέτηση των προβολέων ήταν ένα χρόνιο. 
Παράλληλα αξίζει να σημειώσουμε ότι μέσα στο καλοκαίρι με πρωτοβουλία των γονέων του Δ.Σ. της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ τα συγκεκριμένα γήπεδα ποδοσφαίρου απέκτησαν και την δική τους αρδευτική γεώτρηση για τις ανάγκες του ποτίσματός τους και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί τα πρώτα ποτίσματα. Και αυτή η υποδομή ήταν πολύ σημαντική και αναγκαία  αφού υπήρχε μεγάλο πρόβλημα εδώ πάρα πολλά χρόνια με την άρδευση των αγωνιστικών χώρων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αφού δεν υπήρχε η ανάλογη υποδομή με συνέπεια να καταστρέφονται την θερινή περίοδο. Αυτό που απομένει και θα χρειαστεί τουλάχιστον εδώ η βοήθεια του Δήμου ή και της Π.Ε. Πέλλας είναι η τοποθέτηση του απαραίτητου μηχανολόγου εξοπλισμού στην γεώτρηση για την καλύτερη και οικονομικοτερη λειτουργία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more