Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Παραπολιτικά από την επίσκεψη των Βουλευτών της ΝΔ στην Πέλλα


Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε το νομό Πέλλας και ιδιαίτερα την Κρύα Βρύση όπου και οι Βουλευτές κ.κ.κ. Κεδίκογλου, Στύλιος και Αραμπατζή ανέλυσαν το πρόγραμμα του κόμματος για τα αγροτικά ζητήματα και όχι μόνο. Μάλιστα έδειξαν σίγουροι ότι μέσα στο 2017 θα έχουμε πολλά γεγονότα αναφορικά με τα πολιτικά ζητήματα. Δείτε παρακάτω φώτο αλλά και παραπολιτικά όχι μόνο από τους Βουλευτές αλλά και από τα στελέχη της ΝΟΔΕ που έδωσαν το παρόν στην περιοδεία η οποία ξεκίνησε από τα Γιαννιτσά, αργότερα πήγε στην Έδεσσα και δη στο χωρίο Άγρας, στα Λουτρά, στα Καλύβια και τέλος στην Κρύα Βρύση. 
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Πέλλας και Γραμματέας της ΝΟΔΕ Λύσανδρος Αμιτζόγλου έδωσε το παρόν ως οικοδεσπότης στην Κρύα Βρύση. Ο ίδιος πάντα κρατά χαμηλούς τόνους και προσπαθεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις χωρίς εμπάθεια. 
Για πρώτη φορά με από καιρό έκανε την εμφάνιση του σε επίσημη εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας ο εκλεγμένος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Ο ίδιος κάθισε ανάμεσα σε στους περιφερειακούς συμβούλους Μαρία Καράμπελλα και Λάκη Βασιλειάδη. Ήταν χαμογελαστός και αισιόδοξος καθώς περιμένει την απόφαση από την δικαιοσύνη για το μέλλον του. 
Ο Σίμος Κεδίκογλου ήταν ορεξάτος και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη για κάθε παν ενδεχόμενο καθώς μέσα στο 2017 οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες!
Πήγαν οι φορείς και οι αγρότες της Κρύας Βρύσης να ακούσουν τις προτάσεις της ΝΔ. Πάντως ασκήθηκε και κριτική από αρκετούς κάτι που αιφνιδίασε τους παρευρισκόμενους καθώς η περιοχή θεωρείται Νεοδημοκρατούμενη... 
Το λόγο πήρε και ο δημοτικός σύμβουλος Πέλλας Κώστας Μπαλτσίδης που τόνισε ότι θα πρέπει η Νέα Δημοκρατία να έρθει πιο κοντά στους πολίτες και στα προβλήματα τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more