Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Φιλί της ζωής για τον Εδεσσαϊκό, 2-0 νίκησε την Καρδία


Σε ένα ματς ζωής και θανάτου ο Εδεσσαϊκός κατάφερε να κερδίσει την Α.Ο. Καρδίας με 2-0 χάρις σε δυο γκολ του Σκαθαρούδη! Για άλλον ένα αγώνα οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν αγχωμένοι στην αρχή του ματς καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να χάσουν κάποιες ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα το συγκρότημα του κου Αλεξίου φάνηκε να ξεφουσκώνει και οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 0-0. Το ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Πράσινους. Στο 50΄σε μια σέντρα του Σκαθαρούδη από τα αριστερά ο Γολιδόπουλος διεκδίκησε την μπάλα και φάνηκε να ανατρέπεται.  Ο Χαλκιδικιώτης ρέφερι υπέδειξε αμέσως την άσπρη Βούλα. Ο Σκαθαρούδης ψάρεψε τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-0. Ήταν το πρώτο πέναλτι που κέρδισε στο φετινό πρωτάθλημα ο Εδεσσαϊκός. Από εκεί και πέρα το συγκρότημα του Ηλία Σαπάνη περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο και έδωσε γήπεδο στους φιλοξενούμενους οι οποίοι διατηρούσαν την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να απειλήσουν τον τερματοφύλακα. Βόλτση. Μάλιστα ο κήπερ των γηπεδούχων ήταν ανίκητος και δεσποτικός στην μεγάλη περιοχή καθώς σε κάθε φάση έβγαινε και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Το 2-0 έγινε σε μια υποδειγματική αντεπίθεση όταν ο Ταουσάνης βρίσκει τον Σκαθαρούδη ο οποίος με ένα σόλο και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έχοντας μέτωπο προς το τέρμα αφήνει άγαλμα τον τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα στην γωνία. Το 2-0 είναι γεγονός. Από εκεί και πέρα διαδικαστικά ήτα τα επόμενα λεπτά πριν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του αγώνα. Στις αλλαγές του Εδεσσαϊκού πρωτη αλλαγη με τον Προυντση να περνάει στην θεση του Καράμπελα στο 66΄. Στο 84΄Βγαίνουν οι Αβραμίδης και Ταουσιάνης και περνάνε οι Ουζούνης και Κάρτζιος. Την Τετάρτη υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στην Νέα Ευκαρπία με αντίπαλο τον Μακεδονικό και την Κυριακή στην Έδεσσα οι Πράσινοι υποδέχονται την Νάουσα. 

Εδεσσαϊκός Βόλτσης,Αβραμίδης,Χαραβητίδης,Κιόρτσης,Κούμπους,Παπαγεωργίου,Γολιδόπουλος,Καράμπελας,Ταουσιάνης,Σκαθαρούδης και Καρακούτης

Καρδία: Παναγιωτίδης,Τοπαλίδης,Βασιλειάδης,Μπιμπισίδης,Πολύζας,Καρυδόπουλος,Ξανθόπουλος,Μάνιος,Νικολόπουλος,Δημητρακόπουλος και Βερνάρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more