Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ

Η ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ και τα προγράμματα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ τοποθετούν κουμπαράδες αγάπης σε καταστήματα τις περιοχής μας.
Οι κουμπαράδες αγάπης «ξαναχτυπούν» διότι καρδιοχτυπούν για την μικρή μας ηρωίδα τεσσάρων ετών από την Υδραία, που μας δίνει μαθήματα ζωής καθημερινά.
 Η καρδιά μας χτυπά πιο δυνατά όταν βλέπουμε ένα μικρό κοριτσάκι να δίνει μάχη για να κατακτήσει ικανότητες που όλοι μας τις έχουμε δεδομένες. Μαζί της μάχεται και η οικογένεια της, πιστός φρουρός στις ανάγκες της ηρωίδας τους.
Οι οικονομικές όμως απαιτήσεις για τις θεραπείες της μικρής στην Αθήνα είναι δυσβάσταχτες και η οικογένεια δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει. Θα θέλαμε με την βοήθεια σας να προσπαθήσουμε να την απαλλάξουμε έστω και λίγο από το βάρος αυτό.
Πρόκειται για θεραπεία της ασθένειας (νωτιαία μυϊκή ατροφία) της μικρής Ειρήνης Χρυσοβαλάντω, που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο στην Αμερική με πολύ αισιόδοξα μηνύματα.
Στην Ελλάδα τα πρώτα παιδιά υποβλήθηκαν στη θεραπεία φέτος το καλοκαίρι και η Χρυσοβαλάντω μας το Σεπτέμβριο.
Πρόκειται για ένα παιδί που με τις θεραπείες αυτές προσπαθεί πρωτίστως να αποδεσμευτεί από την μηχανική υποστήριξη που έως σήμερα έχει και έπειτα να αποκτήσει όση περισσότερη κινητική αυτονομία μπορεί.
Σίγουρα οι καιροί είναι δύσκολοι, οι περισσότερες οικογένειες ταλαιπωρούνται από την φτώχεια, γι’ αυτό και ότι μαζευτεί θα είναι πολύ σημαντικό διότι θα έχει δοθεί με αγάπη από το υστέρημα των ανθρώπων της περιοχής μας.
Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταμετρηθεί από το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α θα ανακοινωθεί και θα αποδοθεί στην οικογένεια του παιδιού με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2384024772 & 2384022170
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την συνεργασία
Με εκτίμηση και σεβασμό

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΓΆΛΟ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ  ΣΕ  ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΎΣ  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΈΚΟΝΤΑΙ.

Επίσης, ετοιμάζουμε ψυχαγωγικές δράσεις μέσα στο κλίμα των ημερών για όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί.

Οι δράσεις μας δεν σταματούν εδώ. Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν ομιλίες σε σχολεία. Επίσης,  καθηγητές  του Ωδείου επισκέπτονται  σχολεία, για να ενημερώνουν και να δίνουν τη δυνατότητα σ αυτούς που ενδιαφέρονται για τη μουσική να τη σπουδάσουν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου