Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Αλμωπία

Αποτέλεσμα εικόνας για Χριστούγεννα Αλμωπία
Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. θέλοντας να γιορτάσουμε μαζί τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, να αφήσουμε στην άκρη την καθημερινότητα αλλά και παράλληλα να στηρίξουμε οικογένειες συμπολιτών μας οι οποίες έχουν πραγματική ανάγκη ενημερώνει όλους τους πολίτες ότι στα πλαίσια της κοινωνικής και ψυχαγωγικής καμπάνιας XXSmile "Χαρίζουμε Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα”, διοργανώνει ψυχαγωγικές δράσεις για μικρά αλλά και για μεγάλα παιδιά με σκοπό τη διασκέδαση αλλά και να περάσουμε μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης, προσφοράς, 
Σας προσκαλούμε λοιπόν στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει με κοινωνικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, οι οποίες είναι οι εξής:
·         XXSmile «Χαρίζουμε Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2017» : Στα πλαίσια της καμπάνιας συγκεντρώνουμε τρόφιμα, με σκοπό να δημιουργήσουμε πακέτα αγάπης και να τα παραδώσουμε σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
·         Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία συναυλία του Δημοτικού μας Ωδείου
·         Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 5:30 μ.μ. στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία παρουσίαση των Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών «Καλέ μου Αϊ Βασίλη» και Ποιος έκρυψε το σάκο του Αϊ Βασίλη» με παρουσία ξωτικών, καλικάτζαρων και φυσικά τον Αϊ Βασίλη.
·         Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, Όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι, στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο των Ευχών. Η έκπληξη ακολουθεί. Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτι με μουσική, χορό, παιχνίδι, face paid και φυσικά το κέφι των παιδιών θα ζωντανέψει την πλατεία μας μεταδίδοντας ένα μήνυμα  αισιοδοξίας και αγάπης.
·         Κυριακή 24 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, συνεχίζουμε με Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτι, με μουσική, χορό, παιχνίδι, face paid και πολλές εκπλήξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more