Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ




ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης διακριθέντων αθλητών στο πνευματικό κέντρο  Γιαννιτσών.
Άνοιξε την εκδήλωση  απευθύνοντας  χαιρετισμό στην κατάμεστη  αίθουσα του πνευματικού κέντρου ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος,  ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους γονείς και τους προπονητές    και υποσχέθηκε από τη μεριά του δήμου την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια, προκειμένου οι αθλητές-τριες να φτάσουν ψηλά και να πετύχουν σημαντικές αθλητικές διακρίσεις. Αναφέρθηκε επίσης, στην ειδική βράβευση της βραδιάς του Δρομέα Μαραθωνοδρόμου στο Σπάρταθλον,  π. Θεόδωρου Περπερίδη, σαν παράδειγμα έμπνευσης για όλους.
Ο πρόεδρος της ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών Φιούνης Στυλιανός,  στο χαιρετισμό του  μνημόνευσε στοιχεία από την ομάδα των Μαραθωνοδρόμων και  επαίνεσε τις επιδόσεις του π. Θεόδωρου, προσθέτοντας πως,  το τρέξιμο  συμβάλει στην ποιότητα και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Τελειώνοντας επανέλαβε ένα από τα πιο σημαντικά αποφθέγματα ː ΄΄ ΔΕ  ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΡΝΑΜΕ, ΓΕΡΝΑΜΕ  ΕΠΕΙΔΗ    ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ.   Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΝΙΑΤΑ   
Η γιορτή διοργανώθηκε για  να βραβευτούν  αθλητές και  αθλήτριες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους  το 2017. Έγιναν 27 βραβεύσεις.
Παρόντες στην εκδήλωση ː βουλευτές, πατέρες, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιαννιτσών, αντιδήμαρχοι, περιφερειακή σύμβουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας   Γιαννιτσών, πολιτευτές, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, ο διευθυντής  αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής, γονείς και παιδιά.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more