Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Την Κυριακή στις 4 το απόγευμα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Σκύδρα!

Για άλλη μια χρονιά η Σκύδρα πρωτοπορεί. Η αναβίωση λοιπόν του Σκυδραϊκού καρναβαλιού είναι εδώ για άλλη μια χρονιά. Ξεχάστε λοιπόν τα προβλήματα και αφιερώστε λίγο χρόνο σε εσάς και και παιδιά σας για να διασκεδάσετε, να ξεφύγετε, να χαλαρώσετε συμμετέχοντας στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο κέντρο της Σκύδρας. Για αυτό λοιπόν όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στην Σκύδρα στις 4 το απόγευμα ακριβώς! Άλλωστε όλα τα δεδομένα δείχνουν πως ο Δήμος Σκύδρας και ο Ενιαίος Φορέας Αλληλεγγύης (Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Σκύδρας) διοργανώνουν φέτος το καλύτερο Σκυδραϊκό καρναβάλι  όλων των εποχών. Φυσικά μέχρι να έρθει και η επόμενη χρονιά. Όλοι θα είναι εκεί με πλούσια δώρα και παιχνίδια με Χαρτοπόλεμο, Μαζορέτες, Πυροτεχνήματα και  Τυμπανιστές!  

Μετά το πέρας της καρναβαλικής παρέλασης θα ακολουθήσει το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου στην Πλατεία Δημοκρατίας (απέναντι από το Δημαρχείο) με υπερθέαμα βεγγαλικών!“Φορέστε” την καλύτερη διάθεση σας κι ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε ξέφρενους ρυθμούς!
Φυσικά δεν ξεχνάμε την Καθαρά Δευτέρα τα παραδοσιακά κούλουμα στην Σκύδρα στην πλατεία Δημοκρατίας αλά και σε όλα τα χωριά του Δήμου Σκύδρας. 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ παρακάτω:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more