Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Επίσκεψη ΕΣΜΥΕ και της κ. Χισκάκη Μελίτας (ως εκπρόσωπος) στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΦΩΤΟ)!!!


Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (ΕΣΜΥΕ) μέσω της εκπροσώπου του κ. Χισκάκη Μελίτας (Μηχανικός) αποδέχθηκε την πρόσκληση του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ .
Έτσι, η κ. Χισκάκη παραβρέθηκε στο μοναδικό Τμήμα  στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που εξειδικεύεται στα θέματα Εγκατάστασης και Συντήρησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας την Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2018  στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Αριδαίας.
Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν σχετικά με την λειτουργία, τις προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μικρών υδροηλεκτρικών σταθμών με ιδιαίτερη αναφορά στον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει η περιοχή της Αλμωπίας εδώ και μια δεκαετία στον κλάδο.
Το ΙΕΚ εκπροσωπήθηκε από τους εκπαιδευτές κ. Ρομοσιό και κ. Γιαννακούλη ενώ το παρόν έδωσε και η διεύθυνση του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.
Η συνάντηση αυτή εντάσσεται σε ένα συντονισμένο κύκλο δράσεων που έχει αναλάβει το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ για την προώθηση των θεμάτων που αφορούν στην μοντέρνα ειδικότητα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και στην ανάδειξη στην τοπική κοινωνία των προοπτικών και των ευκαιριών που προκύπτουν.


Ευχαριστούμε τον ΕΣΜΥΕ και την κ. Χισκάκη για την πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση και κρατάμε ως εφόδιο τη δέσμευση για μελλοντική συνεργασία σε θέματα εκπαίδευσης και άσκησης των σπουδαστών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more