Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Μαρία Σαμαρινου η δικη μας Πρωταθλητρια Αλπικου σκι διαπρεπει και στο Sarvivor.


Αποτέλεσμα εικόνας για Μαρία Σαμαρινού

Η έννοια της καλύτερης από την φύση της είναι έωλη, όμως επιδέχεται ελάχιστες εξαιρέσεις ιδιαίτερα όταν ο συναγωνισμός και ο αγώνας για επιβίωση είναι απόλυτα έντονοι, έστω και εάν πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι.
Μια από αυτές είναι αναμφίβολα η Μαρία Σαμαρίνου στο Survivor 2 του 2018.

Από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής η πρωταθλήτρια του Αλπικού σκι, με το χαμηλό προφίλ της και την φλέβα της ομαδικής παίκτριας, παραμένει αταλάντευτη πάρα τις αντίξοες συνθήκες και το σκληρό συναγωνισμό, τόσο όσον αφορά τους ‘’ Μαχητές ‘’ άλλα όσο και για την ίδια της την ομάδα των ‘’ Διάσημων’’.

Είναι η δική μας Μαρία Σαμαρίνου από την Έδεσσα που με την επιμονή και απεριόριστη υπομονή της ξεδιπλώνει τη χαμηλών τόνων προσωπικότητα της που την κάνουν να ξεχωρίζει για τις αρετές και την παιδεία της και αυτό είναι αναμφίβολα ένα προσόν που την κάνει να ξεχωρίζει.

Δεν είναι τηλεπαρουσιάστρια, τραγουδίστρια ή show woman, και μην περιμένετε διθυράμβους, γιατί η Μαρία από μικρή έμαθε να προσηλώνεται σε στόχους και να κερδίζει κρατώντας χαμηλό προφίλ, όμως είναι σημαντικό να γνωρίζουμε μερικές από τις κατακτήσεις της.

Είναι 22 ετών και ο χώρος της χιονοδρομίας, την έχει κερδίσει από την ηλικία των 5 ετών όταν ο πατέρας της την έπαιρνε μαζί του στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν της περιοχής μας. Από το 2009 που ξεκίνησε την αγωνιστική δραστηριότητά της στα αθλήματα της τεχνικής κατάβασης (slalom) και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης ( giant slalom) , μέχρι και τον Φεβρουάριο το 2017 έχει αποσπάσει δεκάδες χρυσά μετάλλια-κύπελλα, αργυρά και χάλκινα σε Πανελλήνιους αλλά και Διεθνείς αγωνες στο εξωτερικό. Έχει λάβει μέρος σε τέσσερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών –Γυναικών και Εφήβων στο Vail στις ΗΠΑ, στο Saint Moritz της Ελβετίας , στο Sochi της Ρωσίας και στο Ηafjell της Νορβηγίας.

Ταυτόχρονα με τις επιδόσεις της στον αθλητισμό, υπήρξε άριστη μαθήτρια και παρά τη σκληρή αθλητική της προετοιμασία και τους αγώνες της κατά το έτος 2014 έδωσε Πανελλήνιες εξετάσεις και εισάχθηκε στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Το επόμενο έτος 2015, άλλαξε σχολή και εγγράφηκε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης για να είναι σε θέση να ανταπεξέρχεται στις αθλητικές και αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Έτσι αποδεικνύει ότι θετει υψηλους στόχους σε όλα τα επίπεδα της ζωής της, ετσι και στο Survivor του 2018, με ιδιαίτερη αντοχή, εξαιρετική φυσική κατάσταση, ισορροπία και δύναμη κατάφερνει να κερδίζει με προσωπικες και ομαδικες διακρισεις σε ολα τα επιπεδα.

Της ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στους στόχους της, μιας και εμείς απλά θα την απολαμβάνουμε από την οθόνη και όταν χρειαστεί με την νοερή βοήθεια μας θα είμαστε μαζί της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more