Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας παρέστη σήμερα στις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Τζιτζικώστας παρακολούθησε το πρωί την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στην οποία χοροστάτησε ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.
Ακολούθως κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού και στη συνέχεια παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.
Μετά το πέρας της παρέλασης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη όσους συμμετείχαν και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Διπλός ο χαρακτήρας της 25ης Μαρτίου: εθνικός και θρησκευτικός. Διπλό και το σημερινό μήνυμα: άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών μας και λύση στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων χωρίς τον όρο Μακεδονία. Δεν είναι αίτημα, είναι υποχρέωση απέναντι στην Πατρίδα και την Ιστορία του Έθνους μας. Και για να τα πετύχουμε, απαιτείται ενότητα και συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων. Χρόνια πολλά σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more