Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



Εξιχνίαση κλοπής
Σε συνέχεια του από 3-3-2018 Δελτίου Τύπου σχετικά με τη σύλληψη 50χρονου ημεδαπού για κλοπές από κοσμηματοπωλεία σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, από την συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι τα κοσμήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του, τα είχε αφαιρέσει το πρωί της 2 Μαρτίου 2018 από κοσμηματοπωλείο της Κοζάνης, τα οποία και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους.
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων – Παρεμπόδιση αστυνομικού ελέγχου
Συνελήφθη χθες (7-3-2018) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 41χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 24 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αντιλαμβανόμενος τον αστυνομικό έλεγχο μετέτρεψε  με τη χρήση ειδικού λογισμικού τις οθόνες των υπολογιστών σε νόμιμες ιστοσελίδες. Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής που λειτουργούσε ως «server» και ένα ασύρματο τηλέφωνο. Η 34χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.
Εξιχνίαση κλοπής από οικία
Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σε βάρος 43χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2018 διέρρηξε οικία 72χρονου στις Σέρρες και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα.
Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα
·  Χθες (7-3-2018) το βράδυ στο 49ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολώνα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.
·  Σήμερα (8-3-2018) το πρωί σε περιοχή της Κρύας Βρύσης, Ι.Χ.Φ. αγροτικό όχημα που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός παρέσυρε 63χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 63χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more