Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝΣύλληψη για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη χθες (20-3-2018) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.
Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη χθες (20-3-2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 24χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, αφαίρεσε από χώρο επιχείρησης μεταλλικό σκεύος αξίας 500 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.
Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (20-3-2018) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 22χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
· Συνελήφθη χθες (20-3-2018) το απόγευμα στους Ευζώνους, από αστυνομικούς της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 42χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να έχει στο όχημά του επιμελώς κρυμμένα, 60 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν.
· Συνελήφθη χθες (20-3-2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 40 φιάλες με συνολικά 14,65 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου